TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Markus Schulz – Prague ’11 @ SaSaZu, 12.2.2011.

• Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 13 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 156)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Ahoj,

Z důvodu nemoci mám na poslední chvíli na prodej 2 vstupenky na Markuse Schuze – SaSaZu – 12.2. 2011 – za zvýhodněnou cenu – určitě bychom se dohodli. Jsem z Brna – osobní předání nejlepší. Možno i zájemci z Prahy – domluva možná. V případě zájmu pište na mail: Juliet13@seznam.cz nebo tel:: 608963082

Gizmo
    Člen

Škoda – doufal jsem, že to bude složené malinko jinak … takhle musím hrubě hrabat do svých plánů 🙁 Každoprdně tam budu i s blejskátkem, tak nacvičujte emerický úsměvy a slečny odhalený výstřihy :-)))

Jimmy-Gellar
    Účastník

Takže nakonec hrát do konce nebude ale i tak bomba

Line up will be:
    21:30 – Doors Open
    22:00 – Wippenberg
    23.30 – Markus Schulz
    05:00 – Michal Poliak
    …06:00 – End

myslím, že 5,5hodiny bude akorát sm5

nexxie
    Člen

Poslední Markusův rozhovor pro Glow TV. O sobotě neřekl nic ale o TM a Prague’11 až dost.. A samý hezký slova sm4

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj mám 2 lístky na Marcuse Schulze v Sasazu na víc, prodam za cenu 1. vlny za 590,-/jeden. Napište mi na mejla, předám v praze nebo pošlu poštou 🙂 diky moc Lucka

Sicky
    Člen

Já jdu pařit se známýma z Prahy, takže pokud bych jel z Ostravy, tak sám. V tom případě bych se rád přidal. Na druhou stranu v pátek jedu služebně do Prahy, tak nevím, jestli to budu točit zpátky domů nebo zůstanu přes noc. V půlce týdne budu vědět víc, tak se ozvu. 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

Jedu s kamosem a s jeho pritelkyni,,melo nas byt vice,ale opet plno lidi maka i o vikendu takze tak…

Ja jedu sam z Ovy ale 5 kamosu bude nastupovat v Olmiku 🙂

Sicky
    Člen

[quote Chelseaplayer]Tak jak to vypada jede nekdo z Ostravy?Ze bysme se nejak domluvili a zakalili uz ve vlaku?sm4[/quote]

Já jedu. Jsi sám nebo jedeš ještě s někým?

Chelseaplayer
    Účastník

Tak jak to vypada jede nekdo z Ostravy?Ze bysme se nejak domluvili a zakalili uz ve vlaku?sm4

Sicky
    Člen

[quote Jimmy-Gellar][quote Sicky]Nevíte náhodou, co je v ceně VIP vstupenek?[/quote]

Vlatsní vstup.šatna a přístup ma balkonek[/quote]

Za tu cenu bych očekával aspoň konzumaci zdarma! sm0
    Takže na VIPka se..

Newman
    Člen

^^ no to je teda terno na takový klub sm12

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Sicky]Nevíte náhodou, co je v ceně VIP vstupenek?[/quote]

Vlatsní vstup.šatna a přístup ma balkonek

Sicky
    Člen

Nevíte náhodou, co je v ceně VIP vstupenek?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.