TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Markus Schulz – Prague ’11

• Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Laucco a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 97)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

Jj taky pro mě úžasná kompilace…Markus prostě ví co vybrat a při tom to jsou všecko novinky 🙂

Anonymní uživatel
    Host

tak na toto nepotřebuju mít náladu.moje giusto,kompilačka roku a poprvé kde se mi libí všechny tracky.už se nemůžu dočkat 12.2…vždycky se někdo najde na sm17

Anonymní uživatel
    Host

Podle mě je to dobrá kompilačka. Nejlepší tracky jsou podle mě Snatt & Vix – Warp Drive a Beat Service – Outsider.

K1aptcha
    Člen

ale zas se tam moc nezpívalo sm2 chce to správnou náladu na tuhle hudbu, i když trošek jednotvárný to asi je

2Sexy
    Člen

Hmm tak tentokrat Markuse financne nepodporim, malem jsem u toho usnul 🙁

Michal
    Účastník

Uz se da sosnout 320 kbps verze, ale pockam si do SaSaZu až a na originalku 🙂

petrz
    Člen

zdá se to jako slušně namíchaná kompilačka,..Šulc by si ale mohl při vystupování odpustit ty poněkud trapný šaškárny typu srdíčka apod…sm8

Chelseaplayer
    Účastník

[url=http://www.curepink.cz/produkt/schulz-markus-prague20112cd-283440/?CatID=0]A tohle je co?[/url]

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim
    dá se to koupit už i v ČR? Našel jsem to pouze na iTunes, na Curepink to nemůžu najít.

Chelseaplayer
    Účastník

Tak objednano pres Curepink,pisou tam dodaci lhuta 21 dnu,snad to prijde drive,cena 359 kc.

dukelak
    Člen

kombo Sandstone / Lockdown je vynikající! …Coldharbour jako za starejch dobrejch časů 🙂

jinak mě ještě zaujaly Grube & Hovsepian – Invisible, Aaron Camz – Room to breathe & Eelke Kleijn – Monkey movin‘

Nulda
    Účastník

[quote Anonymní uživatel][quote Nuld@][quote Anonymní uživatel]bude nebo je nekde ke zhlednuti funkcni Markus Schulz - Prague '11 Official Music Trailer ??[/quote]

projdi si celou diskuzi a najdeš ho tu....[/quote]

no vidim tu jeden a ten nejde spustit...ze to je soukrome video blablabla :([/quote]

rado
    Člen

podla previews na youtube to vyzera na oblubenu kompliaciu 2011 a rozhodne ju objednavamsm5 <3coldharbour style

D4ve
    Člen

yELD@: napodobne, taky mi to nejde spustit …

davvee: je to dost mozne… sm3

Anonymní uživatel
    Host

[quote Nuld@][quote Anonymní uživatel]bude nebo je nekde ke zhlednuti funkcni Markus Schulz - Prague '11 Official Music Trailer ??[/quote]

projdi si celou diskuzi a najdeš ho tu....[/quote]

no vidim tu jeden a ten nejde spustit…ze to je soukrome video blablabla 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 97)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.