TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Markus Schulz Scream Tour, 17-11-12, Tipsport Arena, Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 39)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

after movie

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak pro mě akce fakt luxusní, čekal jsem že to bdue cz akce roku ale ještě to předčilo očekávání , a ten b2b jak si to tam sázeli navzájem to byla nádhera, ¨no už aby bylo TM 🙂

moje videa :

sneck05
    Člen

Videa z Markus Schulz – Scream Album Tour

http://www.techno.cz/clanek/41982/videa-z-markus-schulz-scream-album-tour-od-ronnyho

…parada….

Anonymní uživatel
    Host

no a klobása byla naopak levná, když se to srovná s václavákem:-) jen 50 lidovka ne? tu jsem si dal na cestu na tramvaj:-)

IvoNinja
    Člen

Moj zoznam videi zo soboty s kvalitnym zvukom, enjoy. 🙂 http://www.youtube.com/playlist?list=PLdG_aHFfYWj-DmorQLYBEMR5lEJTQvpcM

Anonymní uživatel
    Host

[quote Chelseaplayer]Po love rain down bylo Fisherman & Hawkins - Apachesm4[/quote]

Díky mooooooc !!

Chelseaplayer
    Účastník

Po love rain down bylo Fisherman & Hawkins – Apachesm4

Anonymní uživatel
    Host

[quote davvveetrance]Dáme dohromady tracklist ?[/quote]

Nevíte co Markus hrál po Love Rain Down?

Tecko
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Tečko: Co je drahého na tom že vodka+red bull stojí 150 Kč? V klubech to stojí normálně kolem 120 Kč A když už jdeš na takovou halovku tak musíš počítat s tím že to tam bude dražší :-)[/quote]
    Asi jsem z jinyho sveta 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Pánové jestli dáte dokupy setlist, tak budete u mě bozi 🙂

Já si to náramně užil, khomha zahrál hezkej warmup, markus výborně, dlouho sem od něj neslyšel takovejhle nářez, b2b je kapitola sama pro sebe, mě dostal naprosto do kolen. Zbytek markusovýho setu taky super… Přišlo mi že ho to vážně baví, a on bavil mě. Je a něm vidět že si t vyloženě užíval a to se mi líbí moc. Když sem byl na posled ve stodole tak to bylo tiestovo elements of life, a tehdy se skoro vůbec neusmál, nekomunikoval s publikem skoro nic. Ale markus je na tohle prostě výbornej.

Jediný obrovský mínus který mě vyloženě nasr*lo, byly šatny, za čtyři pětky sem čekal že to bude trochu fungovat, ne že bude hledat můj kabát několik minut, pak mi s úsměvem na rtu přijde říct že ho nemůže najít, jak to vypadalo a když ho konečně našla tak byl zajebanej jak kdyby s ním vytřeli podlahu ve skladu…

Anonymní uživatel
    Host

Tečko: Co je drahého na tom že vodka+red bull stojí 150 Kč? V klubech to stojí normálně kolem 120 Kč A když už jdeš na takovou halovku tak musíš počítat s tím že to tam bude dražší 🙂

No na zimu jsem zapoměl,já jsem stál pod kostkou a foukál tam studený vánek

Anonymní uživatel
    Host

akce byla parádní, pořádně jsem zapařil, zase jsem předvedl svůj volný styl tancesm15jediný co bych vytknul byla zima, i vevnitř bylo dost chladno, jinak super:-)

Chelseaplayer
    Účastník

S tim playlistem to muzeme zkusit ale nebude to jednoduche..sm4

Tecko
    Člen

Tak postreh i ode mne.
    Na to ze to bylo zadarmo tak po trech hodinach ve vlaku a jen dvou Djs tak sakra dobry. Cekal jsem to o hodne horsi. Nejvetsi plus ma u me paradni zvuk. Radost poslouchat. KOMHu jsem do soboty vubec neznal a pro me prumerny set. Ale Markus vse napravil a jeho set byl luxusni. Takze nakonec party super proparena. CEny na baru byli otresne. Na TF byli zetony za 40 to me prislo docela prijatelny, ale red bull s vodkou za 150? Celou noc jsem byl na vode z kohoutku….bohuzel. Potrebuju penize tlacit nekam jinam nez do baru. Z borecku sjetejch na hadry a samohladicich se v rozkroku me bylo na bliti. Kazdopadne zachody dobry az do konce. Vcetne toho ze tam nekdo hodil tycku a za pul hodiny byla uklizena. Vsude ctu ze byla nekde zima..ale nevim kde 🙂 takze v lednu sraz v O2.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 39)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.