TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Markus Schulz Scream Tour, 17-11-12, Tipsport Arena, Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 39)
  • Autor
    Rendolf
    Člen

Byl to mazec…

Dáme dohromady tracklist ?

Anonymní uživatel
    Host

Souhlasim, malem ta ulitla strecha! Dlouho jsem si takhle nezaparil. Z moji strany velka spokojenost, ikdyz jsem se bal, ze to bude sity horkou jehlou… ale ne. Az na tu kosu a spoustu homoklad jak pise Chelseaplayer, parada. Na Khomhu jsem se tesil a nezklamal, Markus je pro me No.1. Jeho styl je proste muj cup of tea a podle toho jsem si vecer uzil.
    Mimochodem, tenhle paradni track co hral Khomha na konci sveho setu pred pulnoci je ID, ze? sm5
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y4YSoB3df48#!

Chelseaplayer
    Účastník

OMG,asi nejlepsi vykon od Markuse,naprosto me rozsekal a predvedl,kdo je panem progressive music,back2back s Khomhou byla tresnicka na dortu,tenhle Kolumbijcan je budoucnoustsm5Az na par holohlavych svlecenych blbecku naprosta spokojenost,zvuk byl podle me na slusne urovni,i stage byla pekna,za me dohromady tak 9+/10sm5

Tak nějaké první postřehy. Dlouho jsem uvažoval jestli jet či nejet,takže jsem se rozhodnul téměř na poslední chvíli a o to víc jsem rád že jsem jel. Khomha velmi dobrý warmup setík no a co se dělo pak to se těžko píše 😀 Markus zbořil vše,řezal to hlava nehlava,někdy jsem si připadal jak na nějaké technařské akci. Zahrál starší pecky a pak i tracky z Prague,Dakoty,alba takže maximální spokojenost. Přál jsem si Sleepwalkers a Katowice ani jednou jsem neslyšel škoda. Mozná menší negativum byl konec,čekal jsem na konec nějake větší pecky.

Ceny na baru zase přemřštěné,záchody se se daly přežít.
    Zvuk/světla myslím že dost povedené,na to že to bylo tak na rychlo. Hodně se mi líbílo ozvučení,nebylo to přehulené,pěkně to hrálo a to že mi nepíská v uších je tomu důkaz.

Khomha- 6,5/10
    Markus – 8/10
    Markus & Khomha – 7,5/10

Takže jsem přijel domů spokojený a to je hlavní.

Anonymní uživatel
    Host

mě to nevadí, že to je tam, tu cestu už dobře znám:-)

Chelseaplayer
    Účastník

TIME TABLE:
    Na akci není oficální časový line-up. Noc je naplánována následovně: Khoma odstartuje večer svým setem, následně se k němu přidá Markus Schulz na úvodní back2back set. Poté bude Markus pokračovat sám, a ke konci se k němu opět přidá Khoma. Oba dva Djové mají vedením Markuse Schulze na starosti hudební program celé noci.sm4

To neví nikdo….Markus je organizátorem a tak záleží na něm. Nahoře je napsáno jak by to mělo vypadat a co jsem četl tak je potrvrzene že ráno to zakončí Khomha s Markusem

sneck05
    Člen

nejak jsem nepobral casovy line up?vsude se pise zacatek akce,ale,kdo,kdy a jak dlouho bude hrat sem se nedozvedel..

Anonymní uživatel
    Host

UM nás teda pěkně houpesm18 Valim očism10 Nakonec to bude v O2 na super rychlém povrchusm13

hectic
    Člen

neeeeee shitsport craprena neeeeee 🙁

Anonymní uživatel
    Host

No parada,misto konani zmeneno.Ja pojedu z Karlovej varu,ty Letnany mi Vyhovovaly vic.No nic i tak se nemuzu dockat.Mejte se

Chelseaplayer
    Účastník

Kur..,to se mi moc nelibi,nemam dobre zkusenosti s timhle mistem,ale co se da delat,snad to bude dobre zvladnuto,uz se nemuzu dockatsm5

Sigix
    Člen

Z FB:
    Akce Markus Schulz – Scream Album Tour, která se koná již tuto sobotu 17.11.2012, mění místo konání. Z PVA Letňany se přesouvá do Tisport Arenyv pražských Holešovicích, která pojme větší počet návštěvníků a je snadněji dostupná v rámci dopravy. Vše ostatní, tzn. hudební vystoupení hlavní hvězdy Markuse Schulze a stájového kolegy, který si říká Kohma zůstává. Stejně jako platnost vstupenek, a to jak vstupenek na Transmissionzakoupených u všech prodejců jako Sazka Ticket, tak vstupenky zakoupené na tuto akci v síti Ticketpro. Vstupenky budou v prodeji i na místě po celou dobu akce. Později vás budeme informovat o praktických informacích k akci.

Nové místo konání: http://tipsportarena-praha.cz

Mapa: http://www.mapy.cz/#z=12&t=s&x=14.452866&y=50.092620&d=firm_2142135_1

Anonymní uživatel
    Host
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 39)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.