TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Martin Roth – Mecca – 14.11.08

• Toto téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
  • Autor
    Johnvas
    Člen

Tak se nakonec taky dostavím :o) i když už jsem byl smířený s tím, že ho budu muset oželet. UF sm3

Lukin_
    Člen

myslím že o nic extra nepříjdeš kreeki..ne-li vůbec o nicsm4

kreeki
    Člen

když já nemam fufniky sm19

Flash2001
    Účastník

Jelikož mi Krnov nevychází, tak se stavím aspoň na toho (š)Rothasm4 Jeho produkce rozhodně není špatnásm4

Lukin_
    Člen

já se možná stavím do Fabricu

K1aptcha
    Člen

jde teda někdo tady z fóra? sm3 jsem se rozhodl, že já JO!

Petros99
    Člen

Hmm, Martin Roth a Gréďa v Mecce to zní zajímavě, asi vyrazím….i když ty ceny tam, jsou příšerný (i na nealko, ale tak něco se pít musí přitom
    paření)………..sm0

Johnvas
    Člen

2Sexy: Tak k jeho tvorbě z dřívějších časů není snad třeba nic psát, to je jasný :o) Jinak tě chápu…ono to s trancem má společného málo ;o) bmw Kickback si myslím bude z připravovaného alba…

2Sexy
    Člen

Johnvas: Ja doufam, ze bude hrat taky trochu trance… naivne doufám … jeho tvorbu mam rad ,ale spis z minulosti … protoze kdyz si poslechnu treba na jeho myspacu track „kickback“, tak se mi zveda zaludek .. to je presne to, ceho se bojim … tenhle styl pro me nema zadnej naboj … chapes me? : )

Johnvas
    Člen

majklhauske: já taky D5 moc nemusim, jen jsem dával příklad, co hraje…nebo co hrál (slyšel jsem ho na Entrance) ;o) a ty RS byly taky uvedeny pro příklad, rozhodně souhlas, že se to nedá :o) Jinak Martin je teď nově na tom Sensation Factory s Evolution, jednou za měsíc ;o)

no tak dedmau5 krom hi friend je tragik.. že jo co si budeme povídat..:)

a ostatně kdybych měl poslouhcat každou radiošou co nekdo má tak nedelám nic jinýho.. dneska už to nemá cenu… martin to pokud se nepletu má alespon na klasických terestrických vlnách nejakýho ostravskýho radia.. jenže tma jako pražák nedošáhnu..;)

Lukin_
    Člen

Roťák si udělá výlet po CZE:D Pha, Ova co dál?

K1aptcha
    Člen

tý jo, tak teď nevím, Roťák v Praze hmm sm2, takže nejen ve Fabricu…uvidíme uvidíme!

Johnvas
    Člen

Martin Roth patří v současnosti k mým top producentům, takže budu dělat vše pro to, abych se tam dostal :o)
    2Sexy: Minimal bych neřekl…zkus kouknout na jeho Myspace, tam má teď dost věcí s jeho aktuálním soundem, ten jeho nu style no :o) A taky má radioshow Shockwave Sessions (jestli se nepletu tak vonyc.com) I když pro spoustu lidí je to prostě minimal noo :oP
    Co jsem Martina Grednera slyšel, asi 2 měsíce zpět, tak mi to nepřišlo jako „prdstyle“ ;o) Hrál věci alá Deadmau5, Michael Cassette a ták…ostatně ten má radioshow taky :oP

lol rehab 😀 vesmes house a najednou toto:) i když u grednera jsme už kdysi zaslechl odklon k „prdstyle“(prdící zvuky) tak ani nevím co čekat od rotha.. ale možná bych se tam mohl zaseknout..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.