TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Mat Zo – 24 Hours

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kucas a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Autor
    dukelak
    Člen

na original nemá, ale je lepší, než Smithův mix

Nulda
    Účastník

Rank 1 luxusně sm5

Anonymní uživatel
    Host

Rank nesklamal fakt borci

prochi
    Člen

Rank 1 remix naprostá bomba 🙂

D4ve
    Člen

tak tak, Rank 1 remix nejvic sm3

hectic
    Člen

Teda sice to vytahuju po 4 měsících, ale Rank 1 Remix jsem nějak missnul a nebo se mi zalíbil až teď, ale teda to je neskutečná nádhera, mám u toho orgáč. Takových tracků připomínající tracky roky zpátky dnes už člověk moc neslyší. Pro jmě jedna z nej věcí roku. 11/10 !!!

Rank 1 jako jedni z mála oldschoolerů drží svůj standard nadprůměrných tracků a stejně pořád slyšim na jejich adresu spíš kritiku sm12

Sickboy
    Člen

Souhlas s Freezerem. sm10sm4sm5

Kucas
    Účastník

Rank1 nuda čekal sem větší nášup …. minutu a půl čekám na to až se to rozjede a ono se to nerozjede sm0 takže 6/10

petrz
    Člen

velký souhlas, remix od Rank 1 je opravdu vynikající….
    http://www.youtube.com/watch?v=MC9wvfK2xWo

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dodatečně ještě vyšel Rank1 remix a můžu říct, že konečně zase Rankáči vyprodukovali něco čistě tranceového, co se alespoň blíží jejich staré dobré produkci, moc moc dobré 9/10

RaddKojack
    Účastník

Hmmm Mattan opět sklamal, teda aspoň mně .Ta nezajímavá melodie dere po 3 minutách skladby neskutečně uši a i ty ostatní elementy stojí zaprd.

Fractal universe je moje TOP 5, tohle mi ani nepřipadá, že je to od stejného původce.

Anonymní uživatel
    Host

spark7: svatá pravda

spark7
    Člen

Ahoj,

mi se originál velmi líbí…dokonce víc než remix Olivera Smitha. Úžasný je zvuk hlavní melodie, i když souhlasím, že trochu tahá za uši, ale zní to opravdu originálně. Když si to pustím na plný pecky, tak to ve mě vzbuzuje úžasné emoce. Tento song si určitě přidám do sbírky mých nejoblíbenějších tunes 😉

Ano, remix je pro uši příjemnější, co se týče zvuku, ale podobných songů tohoto typu je poměrně dost. Neříkám, že se mi tento styl nelíbí, to naopak, ale jak už jsem uvedl, opravdu dávám přednost originalitě toho zvuku v Original Mixu…

original 9+/10
    remix 7+/10

[img]http://img5.imgup.eu/officiallogospark7_2_small.jpg[/img]

prochi
    Člen

prvni pocit byl lehce za uši tahající ale velmi rychle jsem si zvykl…jeden z top producentu pro mě 🙂

mountainer
    Člen

taky mě víc zaujal remix, originál mě tahal za uši až jsem musel ztlumit sluchátka sm2 ale celkově to není zlej singl

Original 7-/10
    Smith 8/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.