TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Mat Zo’s Birthday Givaway 2009!

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Newman a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Arctique – Kyana (Mat Zo pres. MRSA Prog’n’Bass Remix) je kotel ja sviň :).. super nápad

tracidek
    Člen

Olive – You’re Not Alone (Mat Zo Bootleg) – [b]10/10[/b]…už více než půl roku jsem na tohle čekal,fakt povedený bootleg
    Push – The Legacy (Mat Zo Remake) – [b]8/10[/b]…Starou klasiku překonat opravdu nejde,ale i tak se mi tahle verze hodně líbí
    Mat Zo – The Truth Is Beautiful – [b]4/10[/b]…docela nevýrazný track
    Arctique – Kyana (Mat Zo pres. MRSA Prog’n’Bass Remix) – [b]0/10[/b]…podivný experiment Matanasm15
    The Thrillseekers – The Last Time (Mat Zo’s Unreleased Remix) – [b]4/10[/b]…taky letělo do koše
    Daft Punk – Alive (Mat Zo Bootleg) – [b]4/10[/b]…chvílema mě tento bootleg chytá,ale častěji si ho asi pouštět nebudu
    Susanna and the Magica Orchestra – Jolene (Mat Zo Tech Bootleg) – [b]9,5/10[/b]…Tohle má opravdu šťávu,luxusní bootleg!!!
    Onova – Platitude (Mat Zo Remake) – [b]9/10[/b]…tady se Matan opět vyznamenal….moc hezký remake

Binary
    Člen

Mám ho rád jako producenta vlastních tracků, ale klasiky by prznit nemusel.

Palda61
    Člen

JJ, souhlas, že TTIB je nejlepší.

Natix
    Účastník

Dobře, tak abych jenom nekritizoval, tak The Truth Is Beautiful je docela ucházející. Žádný rádoby trendy progressive-minimal-techy paskvil jako předchozí jmenované. sm3

Lukin_
    Člen

Náhodou není to tak strašný! Zítra si poslechnu pořádně ale Onova – Platitude (Mat Zo Remake) je sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je sice od Mata pěkný dárek, ale musím souhlasit s Natixem, ty tracky za moc nestojej…

Natix
    Účastník

Ze zvědavosti jsem stáhl Pushe, Daft Punk a Olive a upřímně, asi se nedivím, že ty tracky dává ven zadarmo. sm12

Newman
    Člen

Ty voe, nechlub se furt sm15

Palda61
    Člen

hm hm.. dík za info 🙂

edit pro Newmana 😀

f1d0
    Člen

sosing in progress, díky za info sm3

Newman
    Člen

Mat Zo u příležitosti svých narozenin naděluje své nevydané tracky, stahovat můžete z odkazů zde [url=http://www.anjunabeats.com/forum/index.php?showtopic=30853]http://www.anjunabeats.com/forum/index.php?showtopic=30853[/url] sm11

Jde o tyhle věci:

Olive – Your Not Alone (Mat Zo Bootleg)
    Push – The Legacy (Mat Zo Remake)
    Mat Zo – The Truth Is Beautiful
    Arctique – Kyana (Mat Zo pres. MRSA Prog’n’Bass Remix)
    The Thrillseekers – The Last Time (Mat Zo’s Unreleased Remix)
    Mat Zo – Volcano
    Daft Punk – Alive (Mat Zo Bootleg)
    Susanna and the Magica Orchestra – Jolene (Mat Zo Tech Bootleg)
    Onova – Platitude (Mat Zo Remake)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.