TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MATAMAR Summer Tour 2007 po České republice

• Toto téma obsahuje celkem 156 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 159)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: Ne, neštve mě nic a to, co píšu tady nemá nic společnýho s tím, co dělám s hudbou. Fakt tyhle věci nespojuj dohromady – zastávám určitý postoje, kterejm prostě věřim a pokud vidim někoho, kdo to dělá opačně a podle mě špatně, tak řeknu svůj názor. A neboj, na hudbu fakt nezapomínám. To, že mě není vidět někde na akcích nebo někde, neznamená, že se tomu nevěnuju. Ale díky za tu péči.

voe píšu doporučuji pobrat nějaký to IQ a jít se projít ven…. (i když dneska už to moc nedoporučuji je tam tma..) nebo do posilky a tak.. jako každý svandy odsud podsud….

deivis
    Člen

Je smutne to ze v pomluvach zde vede Morava a ze Morava to nedokaze rici naplnou hubu jak Andrews..
    Spousta novych nicku ktere tu nikdy nebyli a byli zalozeny jen pro tuto diskuzi ?

*_Marek_*
    Člen

deivis : Jasan tak tim se tajit nemusím,prostě pomohu,tam kde se o moji pomoc stoji…Ale neznamena,že se s tim stožnuji ,kor když do toho vůbec nevidim a ani nechci být do toho vtažen..TO neni moje věc

deivis
    Člen

*_Marek_* (IP zapsáno) – jen sleduji kdo ma ke komu blizko a jaky ma nazor dotycny na ty o kterych se zde bavime.. 🙂 nic vice.. obcas se na tom internetu rozhlednu..

deivis
    Člen

Andrews (IP zapsáno) – ale ja vidim.. Vis kdyby jsi mel z poloviny tak dobre promo jak oni tak ses ted jinde..
    Nerikej ze ta hudba te nebavi.. Oni maji pouze hodne blizko k lidem, zvolili si takove promo tak proc ne.
    Nedelaji nic spatneho. Vis spousta lidi stale keca ale aby pro sebe neco udelali to ne. jen milion vymluv proc to nejde a kdyz jim dokazes ze to jde tak ti reknou ze to neni jejich styl ze tak hluboce neklesnou, ale ve finale je to sere ze nejsou tam kde oni. ty jsi vyjimecny pripad. Mas to uz asi jinak. ty sis to zvolil..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: Tak k tomu jsem se ti, myslím, už dostatečně vyjádřil dřív a nevidim důvod, proč tady řešit ještě tohle.

*_Marek_*
    Člen

deivis: Když si to myslíš,tak TI to vyvyracet nebudu nač????Smysl to nemá,pač musíš mit vždy poslední slovo….Jen sem se vyjadřil objektivně k danému tématu,nemám zde potřebu sem postovat každy den nějáké své postřehy či rozumy,….A s tim větrem nevím kam naražiš???

deivis
    Člen

Andrews (IP zapsáno) – vís co me lezi v zaludku? Ze misto toho aby jsi se vykaslal na toto forum a snazil se udelat neco se svym talentem, ktery jsi me prijde promhral, tak zde resis kraviny a nedelas to cim by jsi dal lidem vice uzitku. A to hudbou. Naslapnuto jsi mel velmi dobre. V Brne by jsi byl ted bezkonkurecni s tim co jsi hral a myslim si ze nejen v Brne.
    Skoda. U tebe by take vice pomohlo zamerit se na sebe, protoze to co z tebe slo bylo ok a tys to uplne zazdil.

Btw predtim sem myslel to o te pomijivosti.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: Počkej, mluv konkrétně, pořád jenom naznačuješ. Mně např. neleží v žaludku nikdo konkrétně, leží mi tam určitej přístup, kterej mi vadí obecně a vadil by na komkoli.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

všichni proti všem.. doslova %-)

deivis
    Člen

Místo toho aby se tu řešilo jak dat do kupy CZ radoby scenu tak se tu spousta lidi skryva pod x nicky a snazi se hodit spinu na druheho.

deivis
    Člen

*_Marek_* (IP zapsáno) – tak ty ses jeden ten o kterych sem mluvil o par radku vyse. presne vim odkud na tomto foru vitr vane.. obcas nekteri nedokazou neco prekousnout..
    Lezi vam hodne v zaludku?

deivis
    Člen

Andrews (IP zapsáno) – tva slova aspon ze zacatku me neco pripominaji. Ale ta dalsi cast to vyvraci..

*_Marek_*
    Člen

naprosto se ztotožnuiu s tim,co napsal Andrews

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 159)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.