TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MATAMAR Summer Tour 2007 po České republice

• Toto téma obsahuje celkem 156 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 159)
  • Autor

ehm sice pozde ale já doporučuji IQ 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ani její kukuč ani to, jak se ‚uměla narodit‘ ale přece není ta podstata věci. Je to ta neuvěřitelná prázdnota za tím vším; něco, co je tak pomíjívé, protože to nemá větší hodnotu než jednu hlavní stranu v bulvárním deníku. To samé reality show, lidi, co nic neumí, ale povídá si o nich půlka národa a za pár týdnů a měsíců si ti samí lidi nevzpomenou na to, jak se ti exhibicionisti jmenovali.

Proto je tenhle přístup tak zrádný, nebezpečný a hlavně neefektivní. Na Matamary se sice koukalo a kouká celé pražské metro a možná, že si jejich ksichy udrží v hlavě než vyjedou nahoru po eskalátorech, ale tím to hasne. Proto je pro mě mnohem víc hodné respektu, když dj nebo producent dá ke stažení svůj nový set místo toho, aby mi povyprávěl o tom, jak skvěle komunikuje s publikem a předvedl mi nový účes a slušivou kravatu.

PULPI
    Člen

no je fakt ze paris je dokladem toho ze nemusis nic umet a staci aby se o tobe mluvilo…i kdyz ona s jejim kukucem to ma jasny odjakziva no…

deivis
    Člen

Andrews (IP zapsáno) – umela se narodit ve spravnou dobu na spravnem miste ..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: O Paris Hilton se mluví možná nejvíc ze všech ‚celebrit‘ a sám si odpověz na otázku, co doopravdy umí.

deivis
    Člen

Máte dve možnosti. Bud je neposlouchat a neresit a nebo poslouchat a resit.
    Ale kdyz to tak ctu tak defakto se ztotoznuji s tim co delaji. Delaji to dobre. Mluvi se o nich a tim lepe pro ne 🙂

MarTIM
    Člen

hellman: každopadne souhlas.. tak je to u vseho nekoho to ajime nekoho ne kdo je pro a nekdo proti…no noc tak pryč z tyhle diskuze… opakujeme se ….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

marTIM: ale tak jo, já si taky občas ujedu a furt něco řešim, ale naváženim se do sebe se nic nevyřeší.
    na nástup matamarů (a vlastně i micheala c) má každej svůj názor, někomu je sympatický, jak se s tim poprali, někomu ne a někomu je to jedno

MarTIM
    Člen

:oD

MarTIM
    Člen

hellman: souhlasím…. i kdys nadruhou sranu kdybchom tu nic neřešili tak tu nejsme…:oP

Sq4Raa
    Člen

No, kdyby sis přečetl ty předchozí komenty, tak bys na to možná přišel…

Pavlas
    Člen

no začíná to tu bejt fakt zajímavý – sem zvědav kdy se to tu popere:oD ale hlavně by mě zajímalo fakt proč někomu leží michael c a matamaří tak v žaludku..:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

doporučuju neřešit

T.Trans
    Člen

doporučuju ICQB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Rikeya napsal(a):
    ——————————————————-
    > já jsem tě nijak neodsoudil, říkám jen, že se
    > svými nekompromisními výroky k tomu sám rosteš

Mně se ten výrok zdál naprosto adekvátní, je mi jedno, co si o tom ty nebo kdokoli jinej myslí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 159)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.