TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MATAMAR Summer Tour 2007 po České republice

• Toto téma obsahuje celkem 156 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 159)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Moje chyba :-!

deivis
    Člen

Michaela C sem slysel na party MAXIMU a hral ferovej trance takze urco ne zadne komercni sračky..

Sq4Raa
    Člen

To oslovení diskžokej chápu. Vždyť hraje na parties i Maximu :´-))

Pavlas
    Člen

AlterAfter: jako kdyz te tu posloucham tak mi prijde ze ses nekdy vazne uplne mimo…. co se tyce setů matamarů tak mi prave naopak prijde ze jsou opravdu vydaření a mají pro hraní cit – jejich styl se mi prostě líbí. Ale jak sem si všiml už i v jinýh diskuzích tak je vidět že ti pořád nějak ležej v žaludku…. a jak je vidět tak nejsou jediní – ted se zase budeš navážet do michaela c – to by mě taky zajímalo v čem podle tebe lže nebo co? a nazýváš ho diskžokejem – by mě zajímalo kdo tedy podle tebe vlastně hraje dobře a na koho teda podle tebe z cz trance/progressive djs příjdou lidi???

MarTIM
    Člen

PULPI : To by mě by taky zajímalo v čem lže?:-O

Sq4Raa
    Člen

okopčenejch Tiesto setů? %-)

Optočlen
    Člen

Nechápu proč ste z toho jeho Duplex Housu nebo okopčenejch Tiesto setů tak odvařený.

iamek
    Člen

AlterAfter : Jeste rekni ze Misa C hraje spatne a mam stebe dost…

PULPI
    Člen

ALTER AFTER – v cem michael c lze esi se muzu zeptat?:-O:-O

AlterAfter
    Člen

Mě Matamaři se zdaj jako Kids of trance, prostě nevyspělý slávy chtivý děti, jejich sety nemaj myšlenku, hrajou pátý přes devátý, a dělaj ze sebe buh ví co z toho, že zaplněj bar pro 50 lidí. Na jinou akci na ně lidi nechoděj. Jsem zvědave jak dlouho jim to vydrží. A ta jejich kampaň je stejně vtíravá a trapná jako měl kdysi a má i teď diskžokej Michael C, jen jsem zvědavej jestli i oni začnou pak tolik lhát, jako lže teď on.

Pavlas
    Člen

majklhauske: samozřejmě že může ..ja nikomu názory neberu , jen říkám ten svůj;-)

pavlas ale každej muže mít svůj nazor..;-)

Pavlas
    Člen

deivis: jj to je sice vyhlášenej – ale poslední dobou zeje prazdnotou – i na větší akce…je to škoda..

deivis
    Člen

Pavlas (IP zapsáno) – pod druhy prispevek se podepisuji take. alespon co se tyce prvni casti. tu druhou nevim pac sem v liquidu nikdy nebyl ale drive to byl jeden z nejvyhlasenejsich klubu v CR.

paran
    Člen

ježíši na kříži%-) tak to už chybej akorat povodne :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 159)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.