TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MAYDAY 2007 10.11.2007 Polsko

• Toto téma obsahuje celkem 43 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel s3Th a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 44)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

jed nekdo z Prahy? a kde sehnat listek?

luba
    Člen

kolik stojí vlak z brna do katowic?

M4RT1NEK
    Člen

ja pojedu … asi vlakem …
    to Horvi : tak za lístek dáš 1000 … + nevím odkud jsi (doprava) + ceny na Mayday ( těžko říct, jak moc piješ?:) );-)

BoRo
    Člen

jsem na to zapomnel,ja asi jo,autem

Horvi
    Člen

Kdyby byl zájezd tak bych možná jel zkusit zahraničí taky.Hele mám dotaz pro všechny starý mazáky – na kolik cca vyjde celá akce – se všim všudy 😛

Starf
    Člen

ja radsi asi zustanu doma, pocitam ze teprv par dnu predtim zacnu zase nejak normalne chodit a radsi to nechci nejak extra namahat

Partygirl
    Člen

tak kdo by teda jel? ja o tom docela dost uvazuju

M4RT1NEK
    Člen

ja bych jel z Ostravy…:) kdybych nejel sam 🙂 víkend mám volný … tak se hlaste kdo by jel ??? se tak divam ze euro city z Ostravy do Katowic 1:44 minut :oD:oD:oD

Partygirl
    Člen

tak ja bych ted asi jela tim vlakem z Praglu..Tigi jedes teda?

Starf
    Člen

tak po vcerejsi noci o tyhle akci zacinam celkem vazne uvazovat 🙂

koukal sem, ze z Brna to je nejakych 200km, takze by to ani nemuselo vyjit tak draho, kdybysme se slozili na benal

Paya
    Člen

Tigi: tak jo no, vadi mi tam hlavne absence Mistra, ale ono i kdyz vezmeme v uvahu prvni post v tomto threadu, tak jsem vsechny uz letos slysel a to vetsinou hned nekolikrat …

Fox Mulder
    Člen

Line-up je hodně silnej, budu uvažovat. 😉

I když týden po Transmissionu.. 🙂

TIGI
    Člen

No jasne….jak tam neni PvD tak to Payovi neni dost dobry :oD
    Partygirl: To si zbytecne zajedes do Brna ne ? Ja bych jel taky.Takze kdo vsechno by se chystal z Praglu krom me a partygirl.

Partygirl
    Člen

tak nic no to byl jen takovej napad s tim zajezdem.. tak ja sjedu do Brna a pojedu vlackem s Arminkem,chces zlati? 😉

Paya
    Člen

tak ten line-up není úplně špatný, ale neláká mě to … jinak souhlasím s D@vem, že ten vlak je dobrá doprava 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 44)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.