Toto téma obsahuje celkem 166 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dance-girl a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 181)
Na hardcoru se seznámíte s opravdovými přáteli. S takovými, kteří se dostanou opravdu hluboko do vás. Takoví přátelé dokáží být opravdu tvrdí, ale vy jejich tvrdost přijmete i se vším co do vás narvou. Takoví přátelé vás nechají spát v noci u zdi a neremacjí, když je ve čtyři ráno zbudíte s plným pytlíkem překvapení. :-* koloušku
Tak Mayday naprostej masakr. K setu Dyka – asi nejlepší co jsem od něj live slyšel a to jsem ho slyšel včera tak po 6té. Vrchol večera pro mě, když Menno zahrál ráno Energy 52 a Café del mar. To jsem ze sebe vydal poslední sílysm2. Armin tentokrát nic moc, ale koncem si to napravil a dokonce i ten hardcore se dá poslouchatsm0
Zbytek až zítra.
P.S. Některý německý ženský (obzvlášť ty těhotnýsm15) jsou asi velký hysterky co?sm0sm0
Muhehe, a jinak trrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sm15 Angerfist Live fakt moc … Catscan, Outblast, Korsakoff moc … harcore rulez ;o) jinak díky, Alexxu, moc vtipný, teď budu děsně slavnej sm0
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 181)