TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mayday 2009 line-up

• Toto téma obsahuje celkem 30 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 38)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

na co je mi se koukat na 52 jmen kdyz je absolutne nestihnu slyset? a prave tech 16 nebo treba 10,ktery clovek zvladne,sou ty co kazdej rok.. uz chapes?

TIGI
    Člen

Co by jste chteli ? 🙂
    Nahodou Menno tam minulej rok zahral jeden z nejlepsich setu lonskeho roku a Dyk taky.
    Neremcat!
    Jede se!
    Rozhodl jsem 😀

ondrab
    Člen

milan:psal jsem ze se stridaj djz na Mayday a Nature One…z tvych vyjmenovanych jmen byly ATB, Moguai, Jules, Kyau and Albert, Dave 202 loni na naturu…ja nerikam, ze to jsou spatni djz…ale poradajici agentura si je porad mota dokola..tot vse…na naturu zase urco budou jmena co byly loni na mayday a letos tam nejsou…Loni jsem jel na mayday i nature proto abych okusil tamni atmosferu, ktera je vyborna at tam hraje kdokoliv…letos dam prednost festakum na ktere jsem se zatim nedostal…mayday i nature uz sem okusil a pokud se tam neobjevi nejaka megabomba, pravdepodobne nepojedu

milan
    Člen

ondrab – Stejný jména?Schválně jsem to spočítal a vyšlo mi toto.
    Z 52 loňských jmen jich zůstalo jenom 16!!!!!!!!!!!!!

A to: Paul van Dyk, Sven Vath, Westbam, Chris Liebing, Anthony rother, Moonbootica , Members of Mayday, Menno de jong, Felix Krocher, Umek, Milk and sugar, Dominik Eulberg, Gregor Tresher, Outblast, Korsakoff, ven Wittekind,

Z toho Paul van Dyk, Sven Väth, Westbam, Chris Liebing, Members of Mayday, Menno de Jong, Felix Kröcher jsou už skoro nutností, co se opakují na každé Mayday a mají velký úspěch.
    Kdo tě nutí chodit na ty samá jména?Můžeš si vybrat letos ty, co jsi neslyšel loni. Několik jmen se krylo dohromady.

Jinak jsou tu letos nová jména a hodně zajímavá jako Josh Wink, Fedde le grand, Turntablerocker, ATB, Moguai, Judge Jules, Tom Novy, Plastik Funk, Kyau and Albert, Dave 202, na které já osobně se těším. Některé z nich jsem ještě neslyšel, takže o to víc si vychutnat set třeba Joshe Winka, ATBho, nebo Toma Noviho.

Ono se to možná zdá jako ty samá jména, pokud se podíváš jenom na ty velká jména a na ten zbytek nemrkneš ani jedním okem, ale 16 jmen z loňským 52 je docela hodně. Nemyslíš?

ondrab
    Člen

dkdave:me by trebas potesilo, kdyby ty festaky mely podobu britskejch festivalu kde vystupuji i skupiny…napr: Faithless, Chemici, Basement Jaxx atd atd..je jich spousta…neco jako je na slovensku Pohoda…nerikam, ze mayday a nature jsou spatny akce…vim, ze jsou jedny z nejlepsich v Evrope neli celosvetove….ale ladovat tam rok co rok stejny jmena….nevim no

inferno
    Člen

DHHD LIVE je největší error sm0

SHP
    Člen

Třeba bychom chtěli lepší jména. Speciální vystoupení a
    nééé mantelity typu DHHD Live sm13

milan
    Člen

Sleduju, že se vám poslední dobou nic nelíbí. Jakou akci byste chtěli, aby vás uspokojila?Nelíbí se vám české halovky, dokonce ani ty zahraniční…když už tady remcáte, můžete teda napsat koncept party, kterou byste tady chtěli?Mám totiž pocit, že vám nevoní jak party s Dykem v novém pražském klubu, tak třeba sensation white coby halovky, nebo zahraniční mayday…nechoďte na party každý víkend a neomrzí se vám tosm16

DjDkD@ve
    Člen

Tak na Mayday a Nature One jsou vzdy ti nejlepsi DJ’s, pokud se to nekomu nelibi, tak at si zajde na nejakou ceskou halovku, nebo festak, vsak tech kvalitnich tu mame preci mraky!!!!!!!!

Jeste jeden dotaz, na ktere halovce u nas najdete lajnu jako je ta na Mayday a na jakem festaku u nas je lajna jako na Nature One????

ondrab
    Člen

je fakt, ze se ty djz co byvaj na mayday a na naturu podezrele stridaj a opakujou….to me neba..chtelo by to neco trosku jinciho..skupiny a tak

Anonymní uživatel
    Host

3/4 Djs co byli loni na Nature One a letos budou určitě zas…nejedu.

Partygirl
    Člen

tak pokud jezdis na Mayday jen proto,ze je to Mayday a nevadi ti,ze kazdej rok tam paris na stejny Djs tak v poradku.. ja si to jednou zazila,bylo to uzasny a priste pojedu az se zmeni lajna

milan
    Člen

Partygirl – Mayday a nuda?sm15sm15sm15sm15

Partygirl
    Člen

nikdo tu netvrdi,ze loni byla spatna lajna.. jen mi pride,ze ty jmena se kazdej rok opakujou uz alespon posledni 2-3 roky zpet nic moc zmena a to je docela nuda

Amoondre
    Člen

[quote DjDkD@ve]Mayday je jedna z nejlepsich halovek pod sluncem.......

Minuly rok byla nejlepsi lajna v historii teto party a letos je minimalne srovnatelna, tak nevim co vic byste jeste chteli........[/quote]Nekterym lidem nevyhovis nikdy, ze se nad tim jeste dokazes pozastavovat 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 38)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.