Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Mayday 2011 – Line-up
[quote D4ve]D@ve: tak podle te lajny, usuzuju, ze jde predevsim o techno .. ok teda sm3
ale ja, jako priznivec a posluchac trancu, bych se na tuhle party asi nevydal, kvuli cca ctyrem jmenum.. tot muj nazor sm3[/quote]
To jsi teda prd fanoušek 🙂 My jezdíme 1000 kiláků na jedno jméno 🙂
D@ve: tak podle te lajny, usuzuju, ze jde predevsim o techno .. ok teda sm3
ale ja, jako priznivec a posluchac trancu, bych se na tuhle party asi nevydal, kvuli cca ctyrem jmenum.. tot muj nazor sm3
to D4ve:
Proc myslis, ze je to primarne techno akce, Mayday je multizanrova party a Trance k ni bezesporu patri……
jděte s Durandem do háje sm4
styk: okey 🙂 Durand si to u me na ISOSu posmolil, takze uz o neho ani nejak nestojim, abych pravdu rekl .. sm15
D4ve + Michal: Minimálně 2x tady letos Durand bude (a nebude to ISOS), takže se dočkáte i tak. sm3
[quote Michal]Kua tak to je skoda - Durand mel byt na TF? Tak snad priste[/quote]
To je skoro tak jistý, jako že Markus S. bude na TM.
Kua tak to je skoda – Durand mel byt na TF? Tak snad priste
styk: chuji z Nemecka sm15
D4ve: To já nevím, chtěl ho tam mermomocí promotér.. sm3 Kdyby nebylo Mayday 30.4., byl by na Trancefusion v Praze.
Chapu Dyka, ale proc tihle dva ? Ja mel za to, ze Mayday je prevazne techno akce sm3
+ Durand
Tak ještě Sander !
D4ve: já (už) na akce nejezdím.. já už na ně max chodím.. sm4
navíc na tohle proste zatím peníze nemám to je otázka skoro 15ti tisíc .. a za to se zleju nekolikrát po českých klubech ..;)
néééé Kárl nééééé