TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mecca presents Judge Jules & Eric Prydz. září 2008

• Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 139)
  • Autor
    GiGiDAGia
    Člen

Amoondre: Je to asi „mimo“, ale Jules hrál od půl druhé …

Amoondre
    Člen

Vi nekdo od kolika bude hrat Prydz v patek? Tak 1am. je realne?

Partygirl
    Člen

tak sem tu.. ja byla na Julesovi spolu s Gigim.. akce se mi libila,tesila sem se a uzila si to sm5 zpocatku bylo celkem prazdno,ale pak se Mecca zaplnila.. parit sme sli ke konci Tripmaina.. na Julese sem se z 1.rady nehla celej set.. hral luxusne.. stridal tvrdsi rekla bych tak trochu housovy tracky s trancovejma,skvele s nama komunikoval,skakal za mixakem,rozdaval usmevy na fotografy a ke konci rezal a rezal..byl to mazec!

GiGiDAGia
    Člen

😀 nene, bylo tam hodně Italů 😀 a pár šikmookých a klasický party lidi co chodí do Meccy … 😀 Ale za trance.cz to byla malá účast no … škoda, ale i tak Jules vypadal spokojený, lidi reagovali (nejen Angličani si s ním zazpívali Coldplay 😉 … )

paveell
    Člen

koukam,ze na JJ byl asi jen GiGidaGia:-)…..

GiGiDAGia
    Člen

Jen krátce po cca. 5,5 hodinách spánku: Ten kdo nešel udělal chybu ! 😉

Předem díky Partygirl, Gizmovi, Drobexovi a holkám kolem Verči z Čel.a 😀 za spoluúčast 😉 Judge mě rozsekal Arnejem 😉 a ze začátku setu sřídal trancové věci s housovými a pak už to jen řezal, Tripmain hrál výborně, ale lidi se na něj chytli včetně mě a Partygirl až po půlnoci (mě nalákal „Partouze“)a Lafayette nehrál taky vůbec špatně do toho jeho housového setu hodil kokainovou/sanderovu Siu a „Robot Needs Oil – Defected“ …

… a Ali WIlson – Shakedown zaznělo dvakrát, lidi skvěle reagovali a Judge Jules je fajn „šoumen“ 🙂

GiGiDAGia
    Člen

:-DDDDD Je to hodně zmatený topic 😀 Když se tu my dva domlouváme 😀 Přitom ICQ „nejde“ a mobily selhali 😀 fórum jede ! 😀

2Sexy
    Člen

uz pisu byla sem v koupelne

GiGiDAGia
    Člen

No budu na Masaryčce – pak mi jede přímá tramvaj k Mecce – můžeme se „srazit“ na Vltavské, podle toho co mi ukazuje idos … a někdo mi tu nebere mobil 😀 (Jako já předtím :-D)

2Sexy
    Člen

ja ti psala sms.. a ty nic.. nemuzu na qip.. muzem se teda nekde sejit?

GiGiDAGia
    Člen

Když tak budu na Masaryčce 😉 Po desáté 😉

2Sexy
    Člen

tak jak kdo dete? ja se mam hrozne slozity se tam dostat .. Partygirl

GiGiDAGia
    Člen

Gizmo: vůbec nevím 😀 Já startuju z domova v devět -> budu tam po půl jedenácté …

EDIT: už jsem tě viděl na fotce Gizmo ! 😀

Gizmo
    Člen

GiGiDAGia : a co ty … nějak nevim kam tě zařadit … známe se ???

Partygirl
    Člen

ja netusim pudu tak na 11,pred tim urco nikam nepudu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 139)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.