TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mecca presents Judge Jules & Eric Prydz. září 2008

• Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 139)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

to je fakt moc sm8 za to mi to taky nestojí, takže to vidim asi na toho Julese …

komar
    Člen

Eric mě do klubu nadchnul, bohužel ne natolik abych oželel tolik peněz…bohužel sm7 Takže beze mne…

Gizmo
    Člen

Bude to asi po ose – Napravení absence na panu soudci a další víkend PvD…

M.i.k.e
    Člen

no,na julese za 290 a na prydze za 890…tim padem je prydz vyrešen…za takový prachy mi prydz nestojí…za Axwella bych to asi dal,ale za prydze ne-e.

drobex
    Člen

Eric opravdu neni z nejlevnějších. A to vstupné je opravdu přiměřené jeho ceně. /bohužel/

Aha, takže už to nemusím řešit… Ne že bych na to neměl, ale nestojí mi to za ty peníze. Ale chápu to, zájem bude asi velký a Eric nebude z nejlevnějších

Bumla
    Člen

noo je to 890 – 1790 Kč, což je o proti jinejm akcím ,který budou předcházet o doost dražší,ale asi za kvalitu se holt platí. [url=http://web.ticketstream.cz/czts/site.frame.jsp?thread=]Eric Prydz – Mecca[/url]

GiGiDAGia
    Člen

980,- … (Erica vypouštím, nerad)

dardic
    Člen

Bumla : Kolik činí to příjemné vstupné???

Bumla
    Člen

Tak co říkáte „příjemnému“ vstupnému na Erica??sm6

Kamca_
    Člen

to je fakt akcí jako blázen sm10, na všech určitě nebudu, ale ten Eric vypadá zajímavě, promyslim to sm16

drobex
    Člen

Tak akce s Bodyrox bude 18.10. kreje se to s BaM 3

Kotwa
    Člen

Judge Jules bude aj na Slovensku a to na párty Beatiful Things spoločne s Johnom O Birom sm3

M.i.k.e
    Člen

já osoně bych radši obětoval obě halovky a šel na tyhle tři klubovky…budu to muset nějak pořešit s tou pracísm17

Prydz v klubu,to je moc pěkné sm3 … teď ještě vymyslet jak se naklonovat, abych mohl být všude sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 139)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.