TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MEGA DANCE SHOW | 26.12.09 | Výstaviště, Praha.

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    kreeki
    Člen

taky jsem řikal že tomu nevěřim, ale prej jo.. neboj, já tam nebyl, nejsem sebevrah sm2

2Sexy
    Člen

Burák techtrance? A co hrál Míša Davidů? Dreamy upliftin‘? =)

kreeki
    Člen

Burák hrál prej solidní techtrance aby to po lůce nezazdil a trumfnul ji sm2

Sicky
    Člen

Náhodou, Michal David má luxusní ploužáčky! „Každý mi tě lásko závidí …“ sm4

Anonymní uživatel
    Host

PRODÁM DVA LÍSTKY NA MEGA DANCE SHOW ZA 450,-

KDYBY NĚKDO CHTĚL AT SE MI OZVE NA EMAIL

ondrab
    Člen

sice Misu taky neposloucham, ale musm se ho zastat, protoze ten borec by 80% radoby umelcu, dju, producentu, ktery tady hojne velebite, strcil hudebne do kapsy…ten borec si to sam slozi, sam odehraje a sam zazpiva…takovejch moc neni…a zetptejte se svych mamimek jak jim vlhly kalhotky, kdyz to misa ve svy ere rozbalil….

K1aptcha
    Člen

problém je, že některý lidi (aspoň teda tak vypadaj), tu jeho muziku berou i vážně sm3

iamek
    Člen

Wenca : +1 …

wenca
    Účastník

[quote Newman][quote 2Sexy]Hlavne to LIVE: Michal David me lehce rozsekalo... to je urcite clovek, na kteryho se vsichni mladí v Praze tesi celej rok sm15[/quote]

Divil by ses, kolik mladých lidí stále Davida poslouchá a dokonce ho snad i zbožňuje. Sám jich ve svém okolí znám několik. Nevím, jestli se mám smát, nebo snad brečet sm15[/quote]

já nevim proč by na tom mělo bejt něco blbýho, že se někomu líbí Michal David. Jasně, možná jsou jeho písničky jednoduchý, bez nějaký hlubší myšlenky, hudba možná taky nestojí za moc, ale mají melodii, jsou zapamatovatelný a člověk se na ně rád vyblbne. A o tom to je. Ne jít na M.Davida jako na neopakovatelnej hudební zážitek, ale jako na příjemný odreagování a vyblbnutí se sm11

Newman
    Člen

[quote 2Sexy]Hlavne to LIVE: Michal David me lehce rozsekalo... to je urcite clovek, na kteryho se vsichni mladí v Praze tesi celej rok sm15[/quote]

Divil by ses, kolik mladých lidí stále Davida poslouchá a dokonce ho snad i zbožňuje. Sám jich ve svém okolí znám několik. Nevím, jestli se mám smát, nebo snad brečet sm15

D4ve
    Člen

Jeeeeeee, Burian a k tomu vrzajici Lucca sm3 tak to si nesmim nechat ujit !! sm11

Stoupa
    Účastník

Větší koncentraci sraček na jednom místě už sem dlouho neviděl… spíš je to k pláči než k smíchu… Michal David – tragéd č. 1… Dara Rolins – nevyjadřuju se (radši)… a ta plastická tlama navrch, to už je fakt moc sm15

kreeki
    Člen

lůca a míša půjdou, ale ta hlavní stage lol sm2

2Sexy
    Člen

Blizi se nam konec roku a s nim i mega akce na prazskem Vystavisti… Berte to jako maly vanocni vtipek sm16

[img]http://megadance.cz/img/banner.jpg[/img]

[b]Live: MICHAL DAVID !!!!!!!!!!!!!!!

Vánoční vystoupení: DARA ROLINS

Evropa 2 live stage:
    LEOŠ MAREŠ / PATRIK HEZUCKÝ / Lucie Šilhánová / Pavel Cejnar

Dance Exxtravaganza by Studio 54 stage 2:
    MICHAEL BURIAN (Bohemian Recordings)
    LUCCA (Sound of Acapulco)
    STUDIO54 DJs: Enrico / Adlet / Carl Lope / Faith / P@co[/b]

[b]Program:
    Módní přehlídka – Dominika Mesarošová, sněhová show, laser show, interaktivní videoprojekce, taneční vystoupení, performance, soutěž o luxusní ceny a zapůjčení vozu FERRARI od LUXURY CAR.

START 20:00 / END 06:00[/b]

Hlavne to LIVE: Michal David me lehce rozsekalo… to je urcite clovek, na kteryho se vsichni mladí v Praze tesi celej rok sm15
    Ale zase pozitiva na tehle mega akci jsou nizke vstupne, VIP boxy (pro 6 osob, vstup + welcome drink + vstup do sekce golden VIP + láhev Vodky a 6x RedBull + lehké občerstvení + svoz na akci VIP limuzínou) a cocktail zdarma!

S kym se potkam? hehehe.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.