Toto téma obsahuje celkem 117 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ICE a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 144)
Vyrys – nic proti Roxy. Me stacilo na Steurovi. Stal jsem tam a zvuk tam byl tak nahlas asi tak jak si ho doma poustim v noci abych nebudil sosedy.. To je fakt na prd..
Fakt Fabric rulezzz!! Kvalitni zvuk akce 3G dobre navstevovana oproti Praze a Menno v cele + ty nadherne slecny na Ostravsku.. Neni co resit.
deivis: Já to taky vim, ale štve mě to, na Mika jsem se těšila a mrzí mě, že ho neuslyšim 😐
No co, aspoň poprvý v životě navštívim Fabric 🙂 Nicméně taky to mohli udělat v širšim časovym rozmezí a ne 3 tejdny po sobě…………
21.9.2007
3G
Menno de Jong (NL), Laydee Jane, Martin Gredner, Michael C, Orbith, Eddie Sender (SK), Roman Hyde, Jerry, MIKE, Jet Fever, Béla N, Ringo, Adam N!, Leepo, Danny May, PK
No jsou tam jmena ktera bych tam nedal v cele s Laydee Jane a + jeste asi 1-2DJs ale i tak pojedu..
dance-girl – uz ted vim ze se rozhodnes pro Menna.. A do fabricu take..
Jen nechapu takhle dvakrat po sobe .. Trosku ulet 🙂 Ani dvojak to neni. Roxy trosku utre nos koukam 🙂
Safra do fabricu se tesim.. Vymazlene kocicky tam navic… jeeee B-]
Takže kromě toho, že má tuhle akci Menno ofiko napsanou na webu i myspace se tam objevilo také 21.9. @ 3G – Fabric (Ostrava)… tak a teď se rozhodnout, jestli Menno nebo Mike…