TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Menno De jong 13.10 Roxy Praha

• Toto téma obsahuje celkem 117 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ICE a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 144)
  • Autor
    bajkal
    Člen

jj uz sipisu v praci volno:-)

iamek: ty hele nech si toho :oD:oD

EDIT: tak jako když jsme u toho, tak já tam dorazím taky, že… 😀

iamek
    Člen

Menno v ostrave? :-O… Gredner sice rikal ze tam pritahne nakou star(ne guitar) ale menno :-O… No to mi ho vyndej :-O

tož to mi neříkejte, taková výborná akce a kousek od Opavy? no jéééjda, to je lákavka… 😛

deivis
    Člen

Vyrys – nic proti Roxy. Me stacilo na Steurovi. Stal jsem tam a zvuk tam byl tak nahlas asi tak jak si ho doma poustim v noci abych nebudil sosedy.. To je fakt na prd..
    Fakt Fabric rulezzz!! Kvalitni zvuk akce 3G dobre navstevovana oproti Praze a Menno v cele + ty nadherne slecny na Ostravsku.. Neni co resit.

vyrys
    Člen

to vypada vic lakave jako ta roxy

a halvne je to pro nas brnaky bliz, hura za chacharama:-D

ceero
    Účastník

eelke kleijn ??? :-O:-O kuuaa :-O

deivis
    Člen

Autor: dance-girl (IP zapsáno) – tak mě to vyhovuje 🙂 Do Prahy bych stejne asi nejel.

dance-girl
    Člen

deivis: Já to taky vim, ale štve mě to, na Mika jsem se těšila a mrzí mě, že ho neuslyšim 😐
    No co, aspoň poprvý v životě navštívim Fabric 🙂 Nicméně taky to mohli udělat v širšim časovym rozmezí a ne 3 tejdny po sobě…………

deivis
    Člen

21.9.2007
    3G
    Menno de Jong (NL), Laydee Jane, Martin Gredner, Michael C, Orbith, Eddie Sender (SK), Roman Hyde, Jerry, MIKE, Jet Fever, Béla N, Ringo, Adam N!, Leepo, Danny May, PK

No jsou tam jmena ktera bych tam nedal v cele s Laydee Jane a + jeste asi 1-2DJs ale i tak pojedu..

Btw MIKE neni M.I.K.E. 🙂 Jen pro uplnost..

deivis
    Člen

dance-girl – uz ted vim ze se rozhodnes pro Menna.. A do fabricu take..
    Jen nechapu takhle dvakrat po sobe .. Trosku ulet 🙂 Ani dvojak to neni. Roxy trosku utre nos koukam 🙂
    Safra do fabricu se tesim.. Vymazlene kocicky tam navic… jeeee B-]

Partygirl
    Člen

Mennooooooooooo 😉

dance-girl
    Člen

Takže kromě toho, že má tuhle akci Menno ofiko napsanou na webu i myspace se tam objevilo také 21.9. @ 3G – Fabric (Ostrava)… tak a teď se rozhodnout, jestli Menno nebo Mike…

FDI
    Člen

hochu ICE toho jarella jsi mel dat tucne 😉

Karel
    Správce

jo tak, on 12/10 bude Adam White ne Menno ,)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 144)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.