Úvod › Fóra › Trance Diskuse › MENNO DE JONG – ENTRANCE @ ROXY – 7.3.2009
- Toto téma obsahuje celkem 183 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
DaW a poslední změna proběhla před 15 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8. 3. 2009 v 18:28 #119284
Yarosslove
ČlenPartygirl: co se odehrálo po ní?sm15…pokud to nejsou věci po 22.h,sm15.. tak by mě zajímalo, co by mohlo ten večer/noc/ráno atd. tu akci takhle předběhnout…
8. 3. 2009 v 18:20 #119282Partygirl
Členakce byla naprosto povedena,po dlouhe dobe sem se opravdu bavila a uzivala si party sm4 Menno hral skvele,nenasla sem okamzik kdy bych se nudila.. chvilema hral trosku tvrde,ale to mi na nalade rozhodne neubralo.. jeho komunikace s publikem byla vic nez super,ale to je u nej bezny.. sm3 a bylo dost tracku,kteryma me potesil..
tesim se na fotecky od Gizma a chci podekovat svemu doprovodu,ze se o me tak dobre starali sm3
ale nejlepsi na cely akci bylo to co se odehralo po ni… sm5
8. 3. 2009 v 18:06 #119279Sq4Raa
Člen[quote Leosh]Gizmo: tak to souhlas, Bleha byl už fakt nebezpečnej svému okolí...sm18 jak tam mrsknul tu flašku, to sem nechápalsm6[/quote]
Co se tam dělo?
8. 3. 2009 v 18:06 #119278Gizmo
Člen[quote Yarosslove]...jen sem na konci koukal koho to tam Michal pouští za mixpult , ptže to vypadalo jak když mu je tak 16 a on to prej byl ten T. Coastlinesm15...srry, TCsm15[/quote]
jj Tomáš opravdu vypadá hodně mlaďonce – když jsem ho viděl prvně tak jsem taky čuměl …
BTW jedno z překvapení večera bylo, že se ukázala Winnie !!! po dlouuuhatanském čase dorazila taky mezi lid …
Jinak naprosto poprvé jsem v Roxy byl do doby kdy se začalo zametat sm15
Leosh: no ještě tam byl jeden typ, kterej se tam houpal za konstrukci a Menno chvíli měl problém trefit knoflíky bo mu cestoval mix +-5 cm
no nic zacnu dělat resty a pustim se do fotek z pátku – z Menna bych tipoval tak středu jako den vystavení…
8. 3. 2009 v 17:50 #119276Yarosslove
Člentatranka se opravdu hodně povedla, tjnsm15, s Blehou sem tam chvíli kecal a byl dost otravnej, a to myslim, že by řek i Menno, ptže ho tam fakt dobu prudilsm12
…ale z mýho hlediska – hodně povedená akcička – tzn. lidi, jak okolí, tak ty s kterejma sem tam byl skvělý, hudebně?…kdybych nebyl po Mennově setu unaven (a to taky pěkně společenskysm0), tak sem tam pařil dál…jen sem na konci koukal koho to tam Michal pouští za mixpult , ptže to vypadalo jak když mu je tak 16 a on to prej byl ten T. Coastlinesm15…srry, TCsm158. 3. 2009 v 17:47 #119274Leosh
ČlenGizmo: tak to souhlas, Bleha byl už fakt nebezpečnej svému okolí…sm18 jak tam mrsknul tu flašku, to sem nechápalsm6
taky měli vyhodit toho blbečka v bílý košili, kterej otravoval Menna, že ho musel několikrát odstrkovatsm13
8. 3. 2009 v 17:39 #119272Gizmo
ČlenU mě v zásadě spokojenost.
Houska – to máš z toho, že piješ obarvenou vodku z půllitru – Pan „barman“ opravdu úřadoval – Mr. Bleha do doby kdy si tam jen dělal ostudu dobře mu tak , ale hazení litrové skleněné lahve na 10 m do lidí pod sebou mi už přijda jako velmi pádný důvod aby byl bez ohledu na to „kdo je“ vynešen za flígr a vyražen z klubu. Byl pro mě hlavním negativem večera … Jeho pokus vzít Menna do náruče už pak byl o5 jen jeho ostudou.
Ještě bych vyzdvihnul rozjezd – ten se dost poved – super společnost a reakce obsluhy na žadost o tatranku byla vysloveně dechberoucí :-)))
8. 3. 2009 v 17:18 #119271Leosh
Člen[quote majklhauske]hmm ješte ted mě bolí hlava a telefon fuč (nekdo mi v metru rejdil v kapsách, nějak ale nerozumím tomu co sem dělal v metru když jsem jel z roxy tramvají)
ale celkem ta akce sla.. hudebne moc nevím. trance už toliko nemusím ale celkem spokojenost..[/quote]
to máš z toho, jak jsi tam popíjel toho zabijáka od Blehysm16
8. 3. 2009 v 17:07 #119270komodo
ČlenAkce fajn, super lidi. Sel jsem na Menna a nezklamal, hlavne potesil New world a The fall.
Zdravim vsechny spoluparici sm3
A nejake ty fotky [url=http://tranceshock.net/plogger/?level=album&id=5]tady[/url]
8. 3. 2009 v 16:42 #119267majklhauske
Členhmm ješte ted mě bolí hlava a telefon fuč (nekdo mi v metru rejdil v kapsách, nějak ale nerozumím tomu co sem dělal v metru když jsem jel z roxy tramvají)
ale celkem ta akce sla.. hudebne moc nevím. trance už toliko nemusím ale celkem spokojenost..
8. 3. 2009 v 15:35 #119262Binary
ČlenFajn akce. Ale pokud to porovnám s Mennovým prvním vystoupením v Roxy v říjnu 2007, tak tehdy zahrál o dost líp. Tentokrát to nakopnul více méně až ke konci. Jinak souhlas, že vrchol setu byla Activa – This World – neskutečnej kotel a hned potom Carl B – How Things Could’ve Been a Spirit.
Ostatní djs neurazili ani nenadchli.8. 3. 2009 v 14:56 #119260bob
ČlenTak nejprv zdravím všechny známý, co jsem potkal. No a k Mennovi, nebylo to špatný, ale rozhodně toho umí víc, třeba by pro příště nebylo špatný dát mu tak 3 hodiny, pak by člověk ty slabší chvilky ani nepostřehnul….jinak zvuk mohl být o stupeň vejš, ale abych jen nekritizoval, je fakt, že jsem si to užil a jsem spokojenej…
PS: A na jedno velký mínus jsem zapomněl a to byl ten chuják Blehovic, chápu, že se někdo naleje, ale aby házel skleněný litrový flašky vodky do davu, to je fakt moc!
8. 3. 2009 v 14:54 #119259Leosh
ČlenTaky musím přiznat, že mě první tři čtvrtiny setu Menna moc nenadchly – chvílemi paráda, chvílemi trochu slabší… Rozseknul to až v poslední půlhodině, kdy to odstartoval s Carte Blanche a konečně se to trochu rozjelo – škoda, že takto nezačal již dříve… Spirit byl nejvíc!sm2
Zdravím všechny známé, které jsem tam stačil potkatsm4
8. 3. 2009 v 14:34 #119258Stoupa
ÚčastníkTak já sem spokojenej, Michael C mě překvapil, že nevrzal, Menno mě rozsekal s The Fall v mixu od Duranda a s Electrovoya – Effervesce, tu bych nečekal ani ve snu sm2 Celkově až na pár hluchejch míst nehrál vůbec zle. Ostatní sem neslyšel… lidí akorát, atmosféra dobrá. Užil sem si to sm3
8. 3. 2009 v 14:33 #119256Dolikus1
ČlenJá jsem taky velice spokojen,Menno určitě nezklamal,aspon teda mě:) Na SoL to bylo sice o něčem jiném,ale včera mi to také velice sedlo…Nejvíc mě rozsekala Activa – This World,sem málem skočil až do druhého patra:))
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.