TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MENNO DE JONG – ENTRANCE @ ROXY – 7.3.2009

• Toto téma obsahuje celkem 183 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DaW a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 186)
  • Autor
    souca
    Člen

tak zase po dlouhý době na akci a byl to mazecsm3

fotky zde: http://souca.rajce.idnes.cz/Entrance%2C_Roxy%2C_7.3.2009/

jdu zase spátsm0

zdravím všechny!

Chazty
    Člen

Mě to dneska celkem sedlo. Po dlouhy dobe jsem šla na akci čistě trancovou.
    taky me asi nejvíc dostal New World.
    zdravím všechny. sm3

fotky budou ale nevim kdy. A možna video New World(podle kvality)

M1chl
    Člen

No takže po předchozích výkonech Menna sem nikdy nečekal, že to řeknu, ale mě osobně dost zklamal. Zahrál velice průměrně a jediný co se mi v jeho setu vážně líbilo byl MS – New World a Re:Locate feat. Menno – Spirit (Paul Millers 2008 Rework) |Tak mě napadá, že asi jedná povedená věc vod Millera|. Jinak ostatní tracky celkem nudný a od něj sem čekal mnohem víc. Škoda…Ostatní umělci mě též nanedchly, Michale C kromě Soulseekru hrál hodně nemelodicky a nudně a Thomas Coastline mě potěšil akorát JM-Face Value a pak už sem musel vyrazit na vidlákov, takže sem víc neslyšel. Přeju pěknej den…

DanYjel
    Člen

obrý to bylo.. skoro bych řek že jediný co na mennovi zůstal o teplýho je on sám.. (tlesk tlesk tlesk) fajn hudba

paráda

cafe del mar (michael woods remix) paráda největší
    a soulseeker paráda největší

paráda

zdravim všechny (čus všichni!), super to bylo

dík binary žes mě tam dotáh.. mazec mazec

2Sexy
    Člen

Tak musim rict, ze Menno me poprvy zklamal… Vicemene prumerny, az nezajimavy set.

Z toho, co si pamatuju, zaznelo:
    Rank 1 – Let there be light, Cafe del mar (nevim mix),
    DJ Eremit – Tanz der Seele
    Markus – New World
    Carte Blanche – nejspis Schossow mix
    Relocate feat. Menno – Spirit (Miller mix)
    Patterson – Smack
    Carl B – How things could have been
    WOW – The Fall (Durand mix)

Jinak zbytek pro me nuda a šeď. Nejlepsi atmosfera pri Spiritu, to musel Menno videt, ze lidi se bavej… Tak nevím, proc jinak hrál tak spatne.
    Jeste, ze jsem to mel zadarmo, dekuji DJz.cz za free entry sm3

Sq4Raa
    Člen

A kde bych měl být? sm15

K UM chci říct jen to, že oni zkrátka dělají akce za účelem zisku, a jen kvůli tomu, že se to tobě nelíbí, asi nepřestanou.

kreeki
    Člen

Sq4Raa: tak pro méně chápavé sm5… pořád jen PVD, Markus, Ferry a pořád dokolečka dokola, každý rok, každá party.. ale už tu neřešme OT pls sm4

btw co děláš v tuhle hodinu doma??? sm10

Sq4Raa
    Člen

Kreeki: Nějak mi uniká hlavní myšlenka.

kreeki
    Člen

majklhauske: jo, beru sm4 klidně smaž i to moje, jen jsem to chtěl ze sebe dostat..

přízpevek bych nemazal kdyby byl napsanej normálně; nelibí, důvod atp. tzn stylem jako si to napsal ty napsat že někdo je sr…. umí každej navíc tohle není forum o schulzovy a pure ale o menno de jongovy v roxy… to druhý důvod

kreeki
    Člen

reaguji na (teď již koukám smazaný příspěvěk) marina: upřímně, přileju trošku oleje do ohně, menno vůbec nevadí, ale nelíbí se mi poslední dobou chování Martina Kučery, United Music stagnuje, jak jsi řekl, když bych se ptal proč znovu Markus, dostanu odpověď jakou jsem tu už jednou dostal, a to tedy, že Kučera vozí jména, která jsou osvědčená a vždy klub zaplní, tím vydělají peníze akce s méně známými jmény, na které by tolik lidí nepřišlo.. jenže kde jsou ty akce? Vozit pořád dokola jména z top20 je sice fajn, peníze to rozhodně vydělá, ale kdo je ocení? ortodoxní trancer nikoli.. a tím sklouzáváme k mainstreamovosti trancu, jaký prezentuje Martin Kučera potažmo celá UM.. jsou tu jména, která si nikdo jiný nemůže nemůže, přestože by byla žádaná (Airbase).. Když to přeženu, vůbec se mi tedy koncept Pure ani cesta kam se UM ubírá nezamlouvají..

(omlouvám se, když tak to taky smažte, ale měl jsem to už rozepsaný)

scorn
    Člen

Nevíte někdo od kolika tam pouštěj?

kreeki
    Člen

gigi: nejsem na guestu.. cáluješ za mě nebo co? sm0

GiGiDAGia
    Člen

kreeki blázne 😀 Pojď !

kreeki
    Člen

ty woe já myslel že to je v pátek.. sem teď přijel z alp a smutnim že jsem o to přišel a co tady teď nevidim.. ale stejně asi nemam cashe, mrzíííí moooooc sm19

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 186)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.