TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MENNO DE JONG – ENTRANCE @ ROXY – 7.3.2009

• Toto téma obsahuje celkem 183 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DaW a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 186)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

tak za par hodin v Roxy sm4

Gizmo
    Člen

[quote mike_h]Gizmo: njn, nejses dost DJ sm2[/quote]

Kurňa a já si řikal čím to je ROFL !!!

No nic pomalu vyčistim foťák a jdu se chystat – snídaně úspěšně za mnou …. :-)))

tracidek
    Člen

Tak a je to tady….potřetí dnes uvidím Menna [img]http://img.libimseti.cz/s/!566!.gif[/img]…jsem zvědavý jestli se předvede ještě líp než na SoL 2008…i když to skoro ani nejde [img]http://img.libimseti.cz/s/!918!.gif[/img]

Partygirl
    Člen

at uz je vecer chci parit na Mennaaaaa sm0

eXrate
    Člen

doprdele..horečka je svině sm8 nakonec nedorazim..tak zakalte i za měsm6

mike_h
    Člen

Gizmo: njn, nejses dost DJ sm2

Gizmo
    Člen

[quote mike_h]Gizmo: ja vubec nereagoval na tracky na prani, to s tim nemelo mit nic spolecneho :)[/quote]

Sry … jen jsem si odskočil z postele … tudíž to platí ostatním moralistům …

Osobně si myslím, že set by asi měl mít maximálně hrubou kostru „z domova“ a zbytek se nabalovat dle momentálního stavu a nálady a to nejenom DJje ale i lidí … ale to je z mojí strany naprosté teoretické plácání – za mixák se už asi nikdy před lidma nepostavím …

mike_h
    Člen

Gizmo: ja vubec nereagoval na tracky na prani, to s tim nemelo mit nic spolecneho 🙂

Gizmo
    Člen

[quote mike_h]Gizmo: snazim se na to divat z pohledu DJe, pokud mam nejaky charakteristicky sound, chci si ho zahrat a ocekavam taky, ze lidi trosku vi, na co jdou.. [/quote]

Proto jsem mluvil o relevantnim přání – minimálně rozumný DJ určit nebude hrát nesmysl, který by jinak 100% nehrál jen zauvažuje jestli třeba ten track nezbalit s sebou kdyby mu třebas někam pásnul (nebo by snad měl mít z domova už předpřipravený set a jen bouchat track za track ???)…

Pokud přání bude např. track, který se objevil v něktrerém z jeho setů v minulosti (ať blízké nebo vzdálenější) není to IMHO naprosto žádný průser.

takže např :

Menno de Jong – Intuition Radio Show 148 – 31-10-2007

track 13. M6 – Destination 6 [Octavius]

No fuj jak si to moh napřát 2sexy styď se !!! “ homosexualita nejvetsiho kalibru…“, posunul si svou žádostí EDM od jejích kořenů do propasti komerčního svinstva. 3X fuj tobě … do večera napiš 100 x „Nebudu žádat DJje o tracky“ a večer si to necháš podepsat od Menna. sm15sm15

Btw tak nevim, jestli jsem nezapříčinil pád hudby až na samé dno, když jsem na CTF napřával tracky od vystupujících DJs … Sorry kluci příště si půjdu vypláchnout pusu savem a nechám vás tvořit …

Obávám se, že jsem je nenechal plně se rozvinnout a tím vlastně zkazil jak celou akci, tak budoucí vývoj 2-3 nadějí …

Off topic z off topicu 🙂 aukci jsem nevyhrál tak můžu jít znova do kanafasu … Brou… den 🙂

mike_h
    Člen

Gizmo: snazim se na to divat z pohledu DJe, pokud mam nejaky charakteristicky sound, chci si ho zahrat a ocekavam taky, ze lidi trosku vi, na co jdou.. nerikam, ze to u nekoho vazne takhle nejak nefunguje.. ale pokud rika vetsina lokalnich DJs jak se uzasne prizpusobuji publiku, tak nevim..

Gizmo
    Člen

[quote mike_h]vzdycky mne fascinovalo to "prizpusobovani se lidem" jedine, co mne v tom smyslu napada, pokud nebereme potaz to, co se hralo pred nim a bude hrat po nem, je, ze dj si hraje to svoje a kdyz se s tim nechyta, zacne hrat hitovky a lalanky, jinak dost nechapu to prizpusobeni se sm6[/quote]

Nevim nebyl jsi na akci kde DJ zahral např tvrdší set než je u něj běžné nebo naopak??? Hele podle mě pokud neumí DJ set uzpůsobit na místě moh by možná sedět doma míchnout něco a poslat to promotérovi ať si to v klubu odehraje sam – mávat na lidi můžou GoGo a vyřízeno ne ??? Bude na to mít pěkně klid, přechody budou dokonalé a set bude mít vývoj přesně podle jeho představ … nebo takhle je to taky špatně? Asi jo viďte pánové … btw kolik DJs poslechne predchozí set a ví co asi bude následovat ???

2hellman: JJ pokecáme někde na baru nebo Icq tahle pseudo filozofická debata mě začíná nudit …

Jdu naspat na Menna – Mecca dnes nebyla zlá ani vynikající

… a běda Mennovi jestli mi nezahraje Traffiku a nepošle jí mojí před lety zemřelé babičce – mikrofon a vypálenej track na CD vemu pro jistotu s sebou co kdyby neměl …. ROFL

Partygirl
    Člen

tak zitra touhle dobou uz budem parit na Menna sm5

mike_h
    Člen

vzdycky mne fascinovalo to „prizpusobovani se lidem“ jedine, co mne v tom smyslu napada, pokud nebereme potaz to, co se hralo pred nim a bude hrat po nem, je, ze dj si hraje to svoje a kdyz se s tim nechyta, zacne hrat hitovky a lalanky, jinak dost nechapu to prizpusobeni se sm6

Stoupa
    Účastník

Gizmo: zajímavý je, že většina toho, k čemu si napsal ne, mi nevadí (v rozumný míře samozřejmě). Asi sem se měl vyjádřit obšírnějc… myslel sem to tak jak napsal Hellman – většina DJs má představu jak ten set bude vypadat a kdybych já byl DJ a chodily by mi zprávy typu zahraj tohle a támhleto, tak bych si připadal asi jako Lojza někde na vidláckym discu. Zájem fanoušků o to, co by si přáli je fajn, v tom případě ať dotyčnej DJ udělá na svejch www nějaký hlasování nebo něco podobnýho. Ale když mu takhle x lidí pošle maila… takovýhle „žebrání“ je fakt pod úroveň. To si tam pak může stoupnout kdokoliv kdo do sebe smíchá 2 tracky (viz jak psal Škvára) a bude si hrát jak bude chtít a co se mu líbí. Taky způsob.

Sq4Raa
    Člen

Chtěl jsem napsat strašně dlouhý pojednání o své vizi DJingu, ale asi by to ani nebylo žádoucí. Řeknu tedy jen to, že záleží na každém, co od té hudby očekává. Pustit track a za ním další umí podle mě každej, kdo umí mixovat, což je schopnost, jež vůbec nevypovídá o daném intelektu. A pokud jedinec skládá či jinak tvoří hudbu, tedy umění, a jeho jedinou schopností je spojit dva tracky, tak se vůbec nemohu divit, že to pak dopadá ,,takhle“.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 186)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.