TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mhaaania with REORDER – 17.5., Dýdy Baba, Pardubice

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel f1d0 a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Autor
    Raduška
    Člen

OK, tak to už bude po zkouškách, tak se stavim sm2sm4

f1d0
    Člen

Raduška: bude 28.6. sm4 Brzy sem dám nějaké oficiální info, ale jelikož do čtvrtka musim odevzdat projekt a v pátek mám zkoušku, teď na to myšlenky moc nemám…ale to datum je definitivní sm3

Raduška
    Člen

a kdy je teda další party?

Palda61
    Člen

f1d0: bude to mazec snad 🙂

Bohužel jsem od pátku nemocnej tak jsem nedorazil, snad to bude příště lepší, je to škoda….

f1d0
    Člen

Raduška: Je pravda, že to datum možná nebylo zvoleno nejšťastněji, každopádně Mhaaanie jsou spíš mířené na Pardubáky, ptz o víkendech jsou studenti většinou mimo Pardubice. Jinak na minulé bylo dost lidí, co na nás chodilo i do OK, ale tentokrát se moc nechytli….no, těžko říct, každopádně nemá cenu bračet nad rozlitým mékem. A díky moc za podporusm3

Palda61: Horší než teď v sobotu to určo nebudesm15 Ale počítám se slušnou návštěvou, přecejen narozeniny (nemyslim ani tak Mhaaanie jako moje a dalších třech kámošů) jsou pro lidi(známé) úplně jiné lákadlo než když jdou pouze za muzikou. A loni to byla zkrátka bombasm3 Tady je moje icq: (icq odstraněno, za dobu, co tu bylo, mě napadlo asi 6 icq spambotů) -> tak si mě kdyžtak přidejsm4

Palda61
    Člen

Příště přijde určitě dost lidí sm3

Raduška
    Člen

žádný strachy, pokud jsem správně pochopila, tak je to studentskej klub a teď je přece zkouškový, málokdo chodí kalit, s návštěvností bych si v květnu nedělala starosti

tak přeju úspěchy!

chodí na mhánii lidi co chodívali pařit na trancík do okáče?

f1d0
    Člen

Tak,

v prvé řadě bych chtěl všem, kteří ale spoň na chviličku dorazili, poděkovat. Nečekali jsme nějakou super návštěvnost (100 lidí z minula by byl úspěch), ale že celkem dorazí 40 lidí a z toho polovina jen na skok a zase zmizí? To jsme opravdu nečekali. Snad těm, kteří k nám vážili cestu a zaplatili vstup bylo cd od ReOrdera a welcome drink alespoň nějakou náplastí.

ReOrder kvůli problémům s dopravou nakonec začal hrát až o půl jedné, ale zahrál opravdu výborný set (Co si pamatuju, tak Above & Beyond – Home, Falling, Thrill, Smack a pak plno jeho věcí, co budou vydané v dohledné době) a navíc je opravdu hodně v pohodě a chabou návštěvnost přešel mávnutím ruky. Pokud budete mít možnost na něj vyrazit, určitě běžte, jeho vystoupení stojí za to.

Co se týče dalších Mhaaanií, tak jsme byli nuceni přehodnotit naše plány, ale 28.6. bude Mhaaania slavit první narozeniny a ač nepřijede zahrát žádné hvězdné jméno, jedno vystoupení bude určitě lákadlem pro velkou část zdejšího fóra. Více info bude brzysm4

f1d0
    Člen

173cm….On je Ondra holt vysokej sm0

Palda61
    Člen

Profesionální sm0

Btw, kolik měříš? sm0

f1d0
    Člen

Tak dnes večersm3

Lineup:

21:00 – 23:00 – Morisson
    23:00 – 00:00 – F1D0
    00:00 – 02:00 – ReOrder
    02:00 – 03:00 – F1D0
    (běžně se v Dýdy končívá ve tři, ale budeme jedině rádi, když to s vámi potáhneme až do časných ranních hodin sm4 )

Tak se budem těšit, mějte sesm4

P.S.: Kdyby si ještě někdo rád zopakoval info o akci, tak tady je poslední díl pořadu Party Service televize/rádia Fun1. A tentokrát s „exkluzivním“ hostem sm0.

f1d0
    Člen

trancemaniac napsal(a):
    ——————————————————-
    > f1d0: Jasny, to je ono, jen si uz nezvpominam jak
    > to chutna, ale asi je to dobry, kdyz jsem se po
    > tom tak zridil sm5sm0

Už ho dávám na seznamsm4 . Sice se nemůžu moc zřídit, ale asi tam nějaký taky pošlusm0

f1d0: Jasny, to je ono, jen si uz nezvpominam jak to chutna, ale asi je to dobry, kdyz jsem se po tom tak zridil sm5sm0

f1d0
    Člen

A k tomu kupa trancu sm2 (Teda bude i house, ale ten až od jedné hodiny ranní. Úderem desáté večerní se začne progressivem a pomalu se to přehoupne v trance ).

Sice je to na poslední chvíli, ale pokud jste Pardubáci, tak koukejte dorazit, dáme drinksm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.