TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Michael Burian / Joseph Armani 12.10. ve Fabricu

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    iamek
    Člen

Star_Guitar : To vis byl poprve na PvD 07 tour :)… A ted je kazdy djs co tam hral pro nej buh

ceero
    Účastník

ako uznavam freakin je neskutocna sracka ale zoberte si trebars blow me alebo praha to je fakt luxus 😛 na buriana by som celkom rad skocil keby hral niekde pobliz

a jeho styl hraní je jeden velký MonsterFreak 😐

Newman
    Člen

2Sexy: Míšův vzhled je parádně Freakin‘ %-)

2Sexy
    Člen

Nerikejte, ze nechcete slyset live novou energickou pecku Freakin‘, nebo jak se ta srač*a s prominutim jmenuje :´-))

hovni, jo? kvalitní progressive si můžu pustit doma dle svého a nemusím přitom koukat na Buráka X[] :_)
    zas někdo, kdo přijde jednou na fórum a plácne do éteru svůj inteligentní světonázor 😐

iamek
    Člen

Kvalitni vrzani dveri, skripani atd mam doma :-O

PePe
    Člen

vite co ste vite?? vymatlani trancaři:D:D:oD na kvalitni progresive by ste zanevřeli hovni:´-))

iamek
    Člen

Burian 2x a uz nikdy %-) … Ta fotka na DVD vypada srandovne… Jeste ktomu hodit bublinu jako v komiksu a pripsat tam: Ten je ale malinkej :oD

no milý Míšo Buriánku, máš smůlu, zaprvé tě nemám ráda a zadruhé ten den/večer/tu noc jucháme jinde X[]

Newman
    Člen

Milan: mno já už nechci Buriana slyšet nikdy, takže děkuji, ale nezajímá mě %-)

milan
    Člen

Karel – Jak už bylo řečený v jiným threadu. 12.10. jsem prostě jinde no a na tom nic nezmění ani Burian, kterýho jsem letos live slyšel 3x a jak se říká, 3x a dost:oD:oD

Karel
    Správce

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.