TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Michael C 15.11 na severu čech !!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    pokoko
    Člen

No napišu to same jak minule u buriana……Kdyby se mel zakladat pokažde thread kdy nekde hraje tak tady je pře cííííjovano…..Jinak pro me je možna michal o neco lepši než gredner.

Kucas
    Účastník

prochi:sm15 já v tý větě co tam napsal(i) nevidim dělání nějaký senzace ….prostě to sem hodili jako blbou pozvánku nevim co stoho děláš ty ….

prochi
    Člen

gredner je nesrovnatelně lepší než Michael C….Revolt je tak uprostřed,má svoje světlý i temný chvilky…..

Jinak podívejte se na ten flyer,to je tragédie…prumerny uzivatel photoshopu by už udělal lepší…..to taky vypovida o te akci….

jinak s tímhle příspěvkem končím s vyjadřováním se k tehle akci…prostě na ni nepujdu,jde mimo mě…ale senzaci bych z toho příště nedělal….

tracidek
    Člen

2 Kalandra: Pro mě je Michael C společně s Revoltem a Martinem Grednerem u nás v CZ jednoznačně nejlepší,takže moc nesouhlasímsm18

Kamca_
    Člen

Kalandra: +1

Kalandra
    Člen

Prochi má pravdu, stejně jsou už pryč časy, kdy se Michael těšil velké slávě svejch fanoušků.

prochi
    Člen

já to bych se nevyjadroval kdyby tam nehodil 2 vykricniky,jak kdyby z toho delal senzaci…

ale na druhou stranu je fajn že aspon nejaky trance tam je….

Jaggi
    Člen

no já bych se tam klído zajel juknout..v lounech sem ještě nebylsm11 třeba to může bejt dobrý tam

Newman
    Člen

prochi: [img]http://www.liga.cz/gres/img/smile/132.gif[/img]

Kucas
    Účastník

prochi: vono v Lounech asi nebude moc Trance akcí…tak nevim proč to hned shazuješsm18

prochi a někdo tě tam nutí nebo proč máš nutnost se vyjádřit ?

prochi
    Člen

wow,to si hned bookuju letadlo,na majkla Cí v lounech nesmím chybět!!!sm13

Imperium
    Člen

[img]http://img84.imageshack.us/img84/1193/michaelc510ef5.jpg[/img]
    Všichni kdo máte rádi trance a nemáte to daleko do Loun tak přijeďte zapařit na Michaela C !!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.