TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mike Shiver @ Bowling Club, Levice | SVK, 1.5.2010

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Showman a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Autor
    Sicky
    Člen

[quote DjDkD@ve]Levice, to ani nahodou, ja vzdycky volim pravici!!!! sm15[/quote]

+1 sm15

Lukin_
    Člen

Právě. Kdybych měl vlastní káru tak to přežiju a pojedu tam. Jenže nemám a vlakem cesta by byl zabiják.
    Nvm jak tohle udělám 🙁

andre
    Člen

Lukin: před dvěma třema týdny jsem tam pobýval, z Ostravy je nejhorší se dostat za hranice, pak od Bytče vede krásná dálnice, prakticky s menším intermezzem až do Nitry, a pak bych typoval takových cca 40km hrůzy…. ale je to daleko 🙁

Lukin_
    Člen

Skoro 300 KM to je z Ovy:(
    No ted budu jenom doufat že se někdo najde kdo pojede autem

Newman
    Člen

Lukin: docela daleko na východě, ještě asi tak 170 km od hranic. Busem z Hodonína jsem tam jel na Ashley Wallbridge přesně 4 hodiny 😀

Lukin_
    Člen

Kua kde to je, kde to je????
    Tam já pojedu!!!

Newman
    Člen

Kdyby o tom někdo uvažoval, tak jezdí přímý spoj Brno – Levice (autobus), takže to není zrovna nedostupná destinace sm3

DjDkD@ve
    Člen

Levice, to ani nahodou, ja vzdycky volim pravici!!!! sm15

Showman
    Člen

Na oficiálních stránkách tohodle Švéda jsem našel info o tom, že 1. května vystoupí v [b]Bowling Clubu, Levice[/b], u našich slovenských kolegů.

Více info zatím nevím, každopádně to určitě bude super party, Mike je třída a ty jeho sety.. sm5 Stále marně čekám, až se někdy objeví v ČR 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.