Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Mike Shiver @ Bowling Club, Levice | SVK, 1.5.2010
[quote DjDkD@ve]Levice, to ani nahodou, ja vzdycky volim pravici!!!! sm15[/quote]
+1 sm15
Právě. Kdybych měl vlastní káru tak to přežiju a pojedu tam. Jenže nemám a vlakem cesta by byl zabiják. Nvm jak tohle udělám 🙁
Lukin: před dvěma třema týdny jsem tam pobýval, z Ostravy je nejhorší se dostat za hranice, pak od Bytče vede krásná dálnice, prakticky s menším intermezzem až do Nitry, a pak bych typoval takových cca 40km hrůzy…. ale je to daleko 🙁
Skoro 300 KM to je z Ovy:( No ted budu jenom doufat že se někdo najde kdo pojede autem
Lukin: docela daleko na východě, ještě asi tak 170 km od hranic. Busem z Hodonína jsem tam jel na Ashley Wallbridge přesně 4 hodiny 😀
Kua kde to je, kde to je???? Tam já pojedu!!!
Kdyby o tom někdo uvažoval, tak jezdí přímý spoj Brno – Levice (autobus), takže to není zrovna nedostupná destinace sm3
Levice, to ani nahodou, ja vzdycky volim pravici!!!! sm15
Na oficiálních stránkách tohodle Švéda jsem našel info o tom, že 1. května vystoupí v [b]Bowling Clubu, Levice[/b], u našich slovenských kolegů.
Více info zatím nevím, každopádně to určitě bude super party, Mike je třída a ty jeho sety.. sm5 Stále marně čekám, až se někdy objeví v ČR 🙁