TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mini Musica – Prdel – 23.10.2010 – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

A já zase nic nevim:-DDD…ale ne zas tak vošklivej sem nebyl, ale s Cuba Libre, vodou ani pivkem sem neměl žádný problémy ani s jakoukoliv rozdílností cen při placení…

Hanny
    Člen

nic si nepamatuju. Asi jsem tam nebyla 🙂

Add ceny. Snad jen jednou můj milý platil 105 místo 70 za Cuba libre. Tři pětky sem – tři tam. Ale Pét’a Kollárová řešila s barmanem okamžitě 😀

Michal
    Účastník

Olaf Dieckmann (Wippenberg) si tu akci uzil a vzkazuje vam, ze se za vami do Prdele rad vrati 😉
    sm15sm15sm15

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tady jsou moje videa…enjoy it 🙂

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhum#g/u

Ahoj Gizmo, vracim se k cenam, uctenkam a rozlevane coca cole:

ad uctenky – system ktery je v kase je zastaraly a musime jej nechat aktualizovat, proto treba akcni cena 70,- za Cuba Libre uctovana jako Gin 0,04l
    ad ceny – prosim vsechny, kdo mel a ma nejaky problem na barech aby mne kontaktoval na SZ a budeme to resit. Chci aby se Prdel dostala zpet mezi oblibene kluby a nebudu trpet okradani zakazniku.
    ad coca cola – uz je to v reseni

K akci Wippenberg: diky moc vsem kdo k nam prisli, byli jste uzasne publikum. Olaf Dieckmann (Wippenberg) si tu akci uzil a vzkazuje vam, ze se za vami do Prdele rad vrati 😉

diky moc

Martin Furda

Gizmo
    Člen

Akce parádní … ale jsem zvědavej, kdy dospim a kdy dodělám resty 🙁
    Tigi : Naprosto nemáš zač

Wippy mě dostal, když jsem po jeho setu fotil těch 30 lidí co s nim chtěli fotku a on došel a řiká „hele to je ale šílená práce co – takhle cvakat bez oddechu a jeden člověk za druhym“ sem mu naznačil, že pro mě ne – on dohrál a ani neměl šanci se napít a zapálit si :-))) Opět se potvrdilo, že je to krutej pohodář a setík teda … MLASK … Jinak takovej zástup známejch – mega …

Majkl: jo tak jediná jistota večera byla asi Cuba Libre … akčně za 70 (a rumem se úplně moc nešetřilo jen byla sranda, že účtenka zněla „Gin 0,04l“) … ale ne – náhodou tentokrát jsem všechny 3 malé mušketýry platil stejně(o šílenosti ceny a kvalitě nebudu dál polemizovat, ale aspoň to byla stálá cena … colu bohužel dole provázeli stejné problémy – rozlévaná – ne jako obvykle ve skle – a jednou do dvojky a jednou do trojky … )

Michal
    Účastník

ceny teda pekne v prdeli koukam, a to neni zadna prdel takhle platit pokazdy jinak

sice se v prdeli zase rozjíždej fajné akce ale po pátku kdy jsem platil za stejnou colu 34,-35,- a 51,- budu rád když do tohodle prostoru nebudu muset chodit

TIGI
    Člen

Jsem docela rád, že jsem řídil a nepil 🙂 když jsem tam viděl tu skvadru 😀
    Wippi zahrál skvělý set. Lidí bylo akorát a teplota klubu byla na příjemné úrovni.
    Akce se povedla na jedničku !!
    Zdravim všechny které jsem potkal.
    Track večera jednoznačně: Rank 1 – L E D There Be Light (Wippenberg Remix)
    Díky Bone Finixi a Gizmo za fotku 🙂

Tracklist [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,180633]ZDE[/url]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.