TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse mini MUSICA with ERNESTO vs BASTIAN @ Club Prdel 18/12/2010

• Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 48)
  • Autor

jak moc retro že bych šel oveřit s tebou ? 🙂

Gizmo
    Člen

Tak že by mi to přišlo jen zprávou ??? Ale prostě jsem to čet … koneckonců o víkendu to možná ověřím na jakési retro akci …

TIGI
    Člen

Ať hledám jak hledám, tak na prdelním FB nic nevidím.

Gizmo
    Člen

BTW : do Prdele shánějí barmany a barmanky … pohár přetekl … (viz Prdelní FB)

Gizmo
    Člen

Ok já jen že spousta lidí si hraje na „nejsem přeci žalobníček“ a pak nadávají jak zjednaní – pokud to není tenhle případ tak ok … Sry za vyhrocenější reakci …

TIGI
    Člen

[quote Gizmo]Tigi : A nemůžeš to říct tam viď ... Jako bych to tu 20x neomílal ... Martin tam byl stačilo říct - pokud s tim nechcete nic dělat tak s tim nic nedělejte ... jen nechápu proč si pak stěžujete sm7[/quote]

Já si netěžuju….já se jen směju té vtipné částce….jedna kola za 42,50.
    Každopádně jsem to provoznímu chtěl oznámit. Pak jsem si to ale rozmyslel ze dvou důvodů:

Za A) Nikdy jsem nebyl žalobníček a problémy jsem si vždy řešil sám.

a za B) (mnohem pádnější důvod)
    2dl koly stojí 35 Kč. My jsme každý s přítelkyní měli 4dcl, tzn 8dcl dohromady.
    Lehkým výpočtem zjistíš, že jsem na tom ještě ušetřil 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tady jsou komplet moje videa…bomba akce….na hodně videí vidět jak si to ernesto užív áa s nim celá Prdel 🙂

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhum#g/u

Gizmo
    Člen

Tigi : A nemůžeš to říct tam viď … Jako bych to tu 20x neomílal … Martin tam byl stačilo říct – pokud s tim nechcete nic dělat tak s tim nic nedělejte … jen nechápu proč si pak stěžujete sm7

Paya
    Člen

[quote TIGI]Moje slečna šla na bar pro dvě koly a platila 85 Kč.
    To znamená, že by jedna kola musela stát 42,50 :D[/quote]

sm15

TIGI
    Člen

Moje slečna šla na bar pro dvě koly a platila 85 Kč.
    To znamená, že by jedna kola musela stát 42,50 😀
    Jináč barmani úřadovali celý večer.
    Za mixákem nejvíce úřadoval Bon Finix. Skvělej set !

Gizmo
    Člen

Majkle ono je to asi vcelku buřt ….

Jinak k akci – Pro mě paráda – super známý, baru bylo puštěno žilou poměrně dost… jen zas v okamžiku, kdy jsem si začal libovat, že se lidi zase naučili chodit do klubů, tak přestali přibývat a začali ubývat 🙁 prostě chtělo to lepší návštěvu … jinak Olda měl velmi přijemnej rozjezd (no přišli jsme přilíznutý takže nebyl trouble rovnou obsadit parket) Dál hudebně vcelku spokojenost … sám jsem zvědavej na fotky … na foťáku se zdálo, že vzniklo pád slušnejch…

pro gizma a tu první partu :

ta tramvay co jela v dáli byla 24 sm4 sm16 sm2

Jimmy-Gellar
    Účastník

Official Time Line-up for Tomorrow:
    22:00 Weekender
    00:00 Bon Finix
    01:30 Ernesto vs Bastian (NL)
    03:30 Phil Albedo
    05:30 end

D4ve
    Člen

Gizmo: s tim s tebou souhlasim sm3 lepsi klub pro cca 300 lidi, nez pro 1500 kde nikdo nekali a atmosfera stoji vy vite, za co sm3

Gizmo
    Člen

Sheva: To nebylo naprosto nijak špatně míněno – naprosto vážně ti říkám, aby si v případě problému oslovil buď mě nebo rovnou provozáka … Tuhle pověst si Prdel dříve získala, já jsem tam měl taky problémy a chválihodnou snahou je aby se to změnilo – bez feedbacku to ale nejde.

Add Prostor – je to luxusní „doupátko“ 20-30 pařících už dělá slušněj základ a na druhou stranu 200-250 se vejde a zakalí si ve velkym … Lepší než udělat akci v klubu pro 1500 lidí, kde stěží dojde 150 a atmosféra stojí za hovno … Na Wippovi byla třebas atmoška naprosto super a ještě větší radost jsem měl z toho, že horní DJ hrál Evropa 2 sound pro prázdnej parket … Snad se blýská na lepší časy …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 48)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.