TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse mini MUSICA with ERNESTO vs BASTIAN @ Club Prdel 18/12/2010

• Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 48)
  • Autor
    sheva
    Člen

Gizmo: já tu nechtěl rozpoutat nějakou hysterii okolo cen atd, člověk to v dané situaci vždycky nějak vyřeší, spíš sem lamentoval na klub jako prostor… mě osobně to prostě na podobné akce nesedí. Každopádně nic to nemění že si E&B nenechám ujít.

Gizmo
    Člen

Sheva : Nestálé ceny řešit na místě a klidně přeze mě … (mě poznáš malej zavalitej blonďák …. Néé just joke – budu tam pobíhat s foťákem) Provozák mě prosil, abych mu veškeré podobné problémy hlásil – míní s tou špatnou pověstí v tomhle směru něco dělat … Ale brblat doma pod fousama je na prd …

Jinak k akci – zván jsem byl těsně po podpisu E&B takže to tam dojdu oblikat a ocvakat :-))) Už se těším … Vypadá to, že tahle noc (mini MUSICA) bude stálicí v mojem programu …

Hanny
    Člen

Danyjel dorazí taky?! A sakra 😀

Kubicz
    Člen

Budu tam, s Danyjelem a s jednou kolegyní z práce. 😀

DjDkD@ve
    Člen

Mozna se tam ukazu, ale jeste to nedokazu rict na 100%

DjDkD@ve
    Člen

Mozna se tam ukazu, ale jeste to nedokazu rict na 100%

Binary
    Člen

No v Prdeli už jedině minerálku.

D4ve
    Člen

Hanny: jedinne Captain Morgan !! sm11 sm15

Hanny
    Člen

Binary: normalni cena na Prahu. Nemyslíš si snad, že ti do toho byl nalit Tuzemák, ne? 😉

Newman
    Člen

Kdyby to bylo kdekoliv jinde, tak bych možná kvůli těmto dvěma absolvoval cestu přes celou ČR..

Binary
    Člen

Minule jsem za colu s rumem platil 105 Kč, což mi přijde i na Prahu docela dost. Taky ten klub moc nemusim, ale možná se na chvíli ukážu…

Paya
    Člen

taky ne, Berlin, Berlin ;o)

tomangel profici to nejsou (znám barmany co tě voberou ani si toho nevšimneš to jsou profíci sm15 ale aby sem s třeba já osobně dal tři coly a pokaždý je platil jinak je neprofesionální protože si toho všimneš ) ale protože provozní psal že to takhle nenechá i kdyby se s nimi měl rozloučit a vůči němu by tedy bylo i fér aby tu akci nekdo sundal. Vypadal docela zapáleně tak se alespon po akci uvidí jak se mu to povedlo … Myslím si že by jste se měli spíše bavit o akci která bude a ne o barmanech s těmi maj různý lidi různý zkušenosti …

jo a btw kdyby to někoho zajímalo já nejdu sm16

Anonymní uživatel
    Host

co rict k cenam, vzdy jsem dostal co jsem mel a vzdy jsem platil stejne, navic rad jsem nechal nejakou korunu barmanum, jsou to profici

majklhauske: opravdu to nema cenu resit:))

co bylo bylo… rozdílé ceny prosím řešit až po akci

nový provozák říkal že si na to posvítí ….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 48)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.