TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse mini MUSICA with ERNESTO vs BASTIAN @ Club Prdel 18/12/2010

• Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 48)
  • Autor
    D4ve
    Člen

hanny: Hanicka opicka sm15

Hanny
    Člen

Byla jsem tam npočítaněkrát a vždycky platím stejně.
    Nehledně na to, že tuším, že maj psáno, že pokud vám nebude předložen účet, tak nemusíte platit. Vskutku těžké vzít ten účet a ujistit se, zda barman nakalkuloval to, co skutečně měl a nepřihodil si k tomu něco navíc. To by zvládla i cvičená opice nebo já 🙂

sheva
    Člen

D4ve: byl sem tam dvakrát a pokaždý stejný zmatky s cenama! ne stálý ceny… sem to špatně napsal no sm4

D4ve
    Člen

sheva: ceny na barech jsou nestaly, ale byl jsi 2x a byly stejne ? aha sm15

hectic
    Člen

d4ve: přesně to co řekl sheva + barman se furt vykecával (podle me nejakej sefik klubu) a dělal pomalu a tim jak je to mrňavý a ve sklepě – zahuleno jako nikde jinde

hectic
    Člen

d4ve: přesně to co řekl sheva + barman se furt vykecával (podle me nejakej sefik klubu) a dělal pomalu a tim jak je to mrňavý a ve sklepě – zahuleno jako nikde jinde

sheva
    Člen

D4ve: nezkutečně malý klub, špatný šatny, ceny na barech sou velký a nestálý (barmani si říkaj jiný ceny apod.) byl sem dvakrát a pokaždý stejný… dám jim ale eště šanci no

D4ve
    Člen

hectic: v Prdeli jsem jeste nikdy nebyl, co je na ni tak spatnyho ?

kreeki
    Člen

Prdel je fajn na menší „rodinný“ akcičky, na Armina to hold neni no sm2

hectic
    Člen

[quote sheva]sakra, do prdele se mi moc nechce-špatný prostor... ale Ernesto vs. Bastian je velmi lákavé... sm11[/quote]

+1 prdel je jeden z nejhorších klubů v jakym jsem byl, i když mě Ernesto s Bastiánem lakaj, mozna tomu dam jeste jednu sanci a juknu se tam, ale nevim nevim

sheva
    Člen

sakra, do prdele se mi moc nechce-špatný prostor… ale Ernesto vs. Bastian je velmi lákavé… sm11

dukelak
    Člen

na 90% budu přítomen 🙂

GiGiDAGia
    Člen

Počítám s tím, mohlo by to být fajn před Vánoci 😉 Jako Kandi či Wippy… tedy kvůli atmosféře 🙂

kreeki
    Člen

asi se ukážu na chvíli sm4

Flash2001
    Účastník

Kalba bude!sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 48)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.