Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 48)
Byla jsem tam npočítaněkrát a vždycky platím stejně.
Nehledně na to, že tuším, že maj psáno, že pokud vám nebude předložen účet, tak nemusíte platit. Vskutku těžké vzít ten účet a ujistit se, zda barman nakalkuloval to, co skutečně měl a nepřihodil si k tomu něco navíc. To by zvládla i cvičená opice nebo já 🙂
d4ve: přesně to co řekl sheva + barman se furt vykecával (podle me nejakej sefik klubu) a dělal pomalu a tim jak je to mrňavý a ve sklepě – zahuleno jako nikde jinde
d4ve: přesně to co řekl sheva + barman se furt vykecával (podle me nejakej sefik klubu) a dělal pomalu a tim jak je to mrňavý a ve sklepě – zahuleno jako nikde jinde
D4ve: nezkutečně malý klub, špatný šatny, ceny na barech sou velký a nestálý (barmani si říkaj jiný ceny apod.) byl sem dvakrát a pokaždý stejný… dám jim ale eště šanci no
[quote sheva]sakra, do prdele se mi moc nechce-špatný prostor... ale Ernesto vs. Bastian je velmi lákavé... sm11[/quote]
+1 prdel je jeden z nejhorších klubů v jakym jsem byl, i když mě Ernesto s Bastiánem lakaj, mozna tomu dam jeste jednu sanci a juknu se tam, ale nevim nevim