TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Myon & Shane 54 – Not A Lot Left (Original Mix)

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    hectic
    Člen

[quote kreeki]jinak teď jsou pro mě tahle partička remixéři No.1 sm5[/quote]
    +1

kreeki
    Člen

všichni vědí že já po anjuně slintam sm5 obě stranyjsou libový. Když to vyšlo tak se my víc líbila Beach, ale pak mě vzalo tohlo.. dost plecizní práce 8+/10

jinak teď jsou pro mě tahle partička remixéři No.1 sm5

eldee
    Člen

Moooc prijemnej poslech…akorat se mi to trefilo do nalady..slunicko me hreje pres sklo do pravyho ucha..uplne bych se videl nekde na plazi na vyhratym piskusm5

Olmiq2
    Člen

Velice prijemna vec. Tihle dva madari maji velkej potencial i v remixech. Trosku mi to pripomina Oneworld-lingus ale nevidi tohle mam rad

makauskas
    Člen

[quote Roman]tak to mně se zas líbí mnohem víc ta b-side sm16[/quote]

jj, b side the beach je výbornásm5

Ocho
    Člen

no tak napr toto sa mi uz totalne hnusi nemozem tu pesnicku ani pocut…sm9

sheppi
    Člen

je to docela dobré, ale opravdu mě sere, že všichni kopírují Deadmau5e…..dneska aby člověk hledal něco originálního…tady to sice není basovka, ale ta melodie je prostě podle mě mau5

hectic
    Člen

to uz tady jednou bylo… ale co se tyce Myona a Šejna tak pro me jedni z nej producentu za poslednich par tejdnu/mesicu … delaj vyborny tracky a remixy…

a tohle minimalne 8/10

Roman
    Člen

tak to mně se zas líbí mnohem víc ta b-side sm16

Binary
    Člen

Krásná věc. I ten vokál resp. odříkávání je bezvadný. Ale B-Side The Beach jsem smazal, to mě vůbec nechytlo…

Palda61
    Člen

Tomuhle jsem poslední dobou přišel na chuť :).

2Sexy
    Člen

Cim dal tim vic si me ziskava progressive.. driv jsem ho nesnasel, ale ted na takovymhle atmosferickym proggy soundu ujizdim nejvic :).
    Doufam, ze se vam libi stejne jako mne sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.