TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Myon & Shane 54 vs. Václav Neckář – Půlnoční (SHato & Paul Rockseek Edit)

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Marr a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 38)
  • Autor
    nexxie
    Člen

Jsem si zjistoval o koho vlastne jde a docela mne mrzi ze se tu mluvi o takovehle slatanine misto jejich skutecne produkce..
    jejich zvuk ma potencial a zasluhuje si tisickrat vetsi pozornost nez tohle sm4

Villon
    Člen

Jak říká Newman. Nenapsal jsem že to jsou hvězdy 🙂

Newman
    Člen

Ronny: však kdo říká, že to jsou hvězdy? To, že je hvězdy hrají, přece neznamená, že jimi jsou.

Ronny K.
    Člen

[quote Villon]Za sebe tvrdím.: Marketingový tah naprosto geniální. Tah pro neznalý český fanoušky docela zajímavý. Ale z hlediska profesionality naprostá katastrofa, nuda, hrůza. .... Osobně se mi to fakt vůbec nelíbí.
    Obecně produkce téhle dvojice mi připadá, že není uplně dokonalá a dotažená do konce. A projevuje se mladý a nezkušený věk. Na druhou stranu to z českých producentů dotáhli snad uplně nejdál. Hrajou je světový hvězdy. Byly top 1 na beatportu v tranceu co víc si přát.[/quote]

Jeden track z nich nedela teda zadne hvezdy s prominutim sm4

Villon
    Člen

Za sebe tvrdím.: Marketingový tah naprosto geniální. Tah pro neznalý český fanoušky docela zajímavý. Ale z hlediska profesionality naprostá katastrofa, nuda, hrůza. …. Osobně se mi to fakt vůbec nelíbí.
    Obecně produkce téhle dvojice mi připadá, že není uplně dokonalá a dotažená do konce. A projevuje se mladý a nezkušený věk. Na druhou stranu to z českých producentů dotáhli snad uplně nejdál. Hrajou je světový hvězdy. Byly top 1 na beatportu v tranceu co víc si přát.

Anonymní uživatel
    Host

Ach jo všechny jejich songy zní skoro stejně sm7 nuda sm7

mareno
    Člen

Je fakt, že ten název je divočejší. Každopádně pro mě nejvíc chytlavá část tracku 0:59-1:28.

K1aptcha
    Člen

sedí to hezky, každopádně celkově je ten „název“ dost vachrlatej, když v něm vlastně ani není zmíněn jeden z původních autorů (a je až v popisu videa)… taky se přikláním pro mashup, jakožto 2 nebo více tracků „na sobě“ hrajících, byť je to asi docela sestříhané, rozhodně lepší než edit, to je jako kdyby přišli k hotovýmu a přidali třeba kopák sm3

thesuns
    Člen

A preco nie?

mareno
    Člen

[quote thesuns]ono ak je dobry napad tak je jedno ci jeho realizacia trva 5 minut alebo mesiac ak sa vydari a podla mna sa vydaril.A je pravda ze viac by tam pasovalo v zatvorkach mashup ako edit.[/quote]

Mashup? To asi ne.

thesuns
    Člen

ono ak je dobry napad tak je jedno ci jeho realizacia trva 5 minut alebo mesiac ak sa vydari a podla mna sa vydaril.A je pravda ze viac by tam pasovalo v zatvorkach mashup ako edit.

nexxie
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Fantastický nápad se zajímavým výsledkem, který (aspoň pro mě) naprosto shazuje skutečnost, že se jedná o pár minut práce se srovnáním bpm dvou skladeb cizích autorů a posunutí pár loopů, kterou pánové "editoři" úspěšně schovávají za své logo (youtube a FB masa to nevnímá) a marketingově vydávají za vlastní veledílo. Co takhle se trochu chytit za koule a udělat vlastní remix?[/quote]
    totálně moje slova.. nápad pěkný ale je to 5 minut práce a za kterou ta mediální bublina opravdu nestojí.

Sandeagle
    Člen

[quote Anonymní uživatel]. Co takhle se trochu chytit za koule a udělat vlastní remix?[/quote]

sm15

bohužel to už se dneska prej nenosí

Anonymní uživatel
    Host

Fantastický nápad se zajímavým výsledkem, který (aspoň pro mě) naprosto shazuje skutečnost, že se jedná o pár minut práce se srovnáním bpm dvou skladeb cizích autorů a posunutí pár loopů, kterou pánové „editoři“ úspěšně schovávají za své logo (youtube a FB masa to nevnímá) a marketingově vydávají za vlastní veledílo. Co takhle se trochu chytit za koule a udělat vlastní remix?

Anonymní uživatel
    Host

Soráč, ale na týhle písni je nejdůležitější atmosféra, takže když už, tak originál. Pozitivní progyhousová nálada
    k tomu sedí asi jako Requiem na svatbu. Ano, marketingový tah a nic víc, než dance verze pop hitu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 38)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.