Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Marr a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 31. až 38. (celkem z 38)
Ten song v originále je neskutečnej….jako když je po mrtvici a učí se znova mluvit a pak na zpíva tady tohle už o něčem svědčí..
a i ten text o něčem vypovídá …jako když je člověk na pokraji života tak ho asi něco oslovilo (osvítilo) jinak by těžko zpíval a Bohu atd.
btw: nepovažuji se za věřícího člověka ale tohle je dost k zamyšlení…jinak mashup je kupodivu dobrej…zapadají do sebe dobře
[quote Newman]"Jedu domů, potrati"...to mluví za vše sm15 Český vokál je značně nezvyklý, ale track jako takový se mi líbí velice, fakt dobrá práce sm3[/quote]
NJN Kdyz je to LTN – Inside 11B v remixu Myon & Shane 54, tak bych spise rekl, ze je to mashup sm4
Pár dní zpátky jsem to slyšel ……. no nikdy bych nevěřil, že se v životě dočkám něčeho jako [b]Myon & Shane 54 vs. Václav Neckář[/b], ale aspoň jsem se skvěle pobavil….. a to i nad českým textem (který mě vzdycky fascinujou svojí tupostí… proto mám mnohem radši vokály, který nejsou česky, protože nezní ty nesmysly v jiných jazycích tak směšně)