Úvod›Fóra›Trance Diskuse›Narozeniny klubu PRDEL (18.12.2009) – Wippenberg (DE), Bon Finix, Pete Walk, Revis + more TBA
Toto téma obsahuje celkem 26 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel GiGiDAGia a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
kreeki: No taky ho mám radši jako vrzače… věci ve stylu remixů k Needs To Feel nebo Should Have Known nemaj konkurenci 🙂 Ten jeho dnešní sound je špatný. Nicméně dorazim, uvidíme co předvede.
mno dave, pusť si nějakou jeho dnešní produkci, třeba Sebastian Ingrosso – Kidsos (wippenberg remix) nebo i Drumster a pochopíš, že už to neni vrzání ale pípání a klikání.. Olaf sjíždí asi moc minimalu tak mu to trošku už leze kamsi sm15
2Sexy: prosimtě co to povídáš? V Mecce to bylo vynikající, spíš se bojim tohohle letošního pípání, protože v jeho podání mě to už delší dobu značně nudí sm12
Me nenechava, prtz i dalsi jmena jsou peckozni … Teda podle spekulaci 🙂 … A prvni dil byla moje nejlepsi halovka unas takze neni vahat. Kazdopadne Wippenberg me na trance energy rozsekal solidne 🙂 …
Viva Bohéma mě nechává chladným, minule vrzající wippenberg v mecce byl výbornej, o kvalitách toho dnešního pípajícího mám sice jisté pochybnosti, ale to teprve uvidíme sm2