TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Narozeniny klubu PRDEL (18.12.2009) – Wippenberg (DE), Bon Finix, Pete Walk, Revis + more TBA

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
  • Autor
    kreeki
    Člen

Lachty to neni na tobě, rozhodl jsem že se půjde kalit do prdele a hotovo sm2

Binary
    Člen

kreeki: No taky ho mám radši jako vrzače… věci ve stylu remixů k Needs To Feel nebo Should Have Known nemaj konkurenci 🙂 Ten jeho dnešní sound je špatný. Nicméně dorazim, uvidíme co předvede.

kreeki
    Člen

Binary: jj, Drumster je luxusní, jen jsem chtěl poukážat na to že wippy už nevrže sm0

lachty
    Člen

Tak to budu mít velká dilema,jestlii sem,nebo na Viva bohémasm5

Binary
    Člen

kreeki: Drumster je největší luxus, jeho nej track. Live by mě to rozsekalo na kusy. Jen škoda, že všichni hrajou trapnou Chakalaku…

kreeki
    Člen

mno dave, pusť si nějakou jeho dnešní produkci, třeba Sebastian Ingrosso – Kidsos (wippenberg remix) nebo i Drumster a pochopíš, že už to neni vrzání ale pípání a klikání.. Olaf sjíždí asi moc minimalu tak mu to trošku už leze kamsi sm15

DjDkD@ve
    Člen

Vrzani vim co je, ale co je u vas to pipani??? sm15

kreeki
    Člen

2Sexy: prosimtě co to povídáš? V Mecce to bylo vynikající, spíš se bojim tohohle letošního pípání, protože v jeho podání mě to už delší dobu značně nudí sm12

2Sexy
    Člen

To se s Wipp moc nevytahli… naposledy v Mecce to byla katastrofa…

D4ve
    Člen

Wippenberg OMG! sm12 sm5

Hanny
    Člen

Jojo, to by mohla být zajmavá party 🙂

ondrab
    Člen

iamku:laduj do me spekulace ohledne Vivy…

iamek
    Člen

Me nenechava, prtz i dalsi jmena jsou peckozni … Teda podle spekulaci 🙂 … A prvni dil byla moje nejlepsi halovka unas takze neni vahat. Kazdopadne Wippenberg me na trance energy rozsekal solidne 🙂 …

kreeki
    Člen

Viva Bohéma mě nechává chladným, minule vrzající wippenberg v mecce byl výbornej, o kvalitách toho dnešního pípajícího mám sice jisté pochybnosti, ale to teprve uvidíme sm2

iamek
    Člen

Bouzel 18.12. je Viva bohema 2 ( Marco V a Varela ) …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.