TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse NATURE ONE 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 133)
  • Autor
    Hook
    Člen

Zdar lidičky tak včera pozdě v noci jsem se vrátil z téhle parádní akce (no tak trošku jsem si to prodloužil, prostě letní dovolena :_) ). Co říci k průběhu no snad nic co by tu už nebylo řečeno organizace perfektní, zvuk podle mých zkušeností na většině stage výborný.

Co se týče výkonů jednotlivých DJz asi nemá cenu rozebírat každého jednotlivě protože bylo opravdu z čeho vybírat a já si naladil přesně „svoji stanici“ 😉 . Takže jsem si oba dny parádně užil.

Jo a někde na začátku někdo psal, že v campu to musel být mazec. Jak to zhodnotit BYL :oD
    Někde mám video tak z 10h raní tak až od někoho seženu čtečku na SD tak ho sem nahodím.

A co popřát téhle akci do příštího roku rozhodně VĚTŠÍ ČESKÉ ZASTOUPENÍ A TO Z OBOU STRAN !!!

M.i.k.e
    Člen

Paya > jasne,je to vec nazoru…me nadchnul akorat Bates…Blank a jones hruza,Jules me taky docela zklamal…a od yojiho sem cekal taky vic 🙁 a i od toho prostredi sem cekal mnohem vic…dle videi sem cekal neco naprosto mega,podobne,jako treba u ML a docela me to zklamalo…snad jen ta main stage…ale to uz sme hodne OT:oD

Showman
    Člen

Tak ty reporty se vám oba povedli kluci. Jen na poslouchej jsem koukal, že tam k tomu reportu píšou nějací dementi svoje ubohý názory, tak jsem jim hned naložil:oD:oD:oD

Paya
    Člen

M.I.K.E.: právě, to je ten rozdíl – já jsem měl třeba velkou radost, že jsem měl tu čest mluvit s Johnem 00 Flemingem, hned za branou jsme potkali Blank & Jones a máme z toho bezva fotky, moc se mi líbilo live vystoupení Dogzilly (ačkoliv tam byly technické problémy, ale to se zase dá celkem pochopit), Julesovu gestikulaci jsem si užil ze dvou metrů (na Amazing City jsem na něj málem neviděl), odchytil jsem si maximálně sympatickýho Bena Batese, celá skupina jsme si výborně pokecali s Fredem Bakerem … Yojiho jsem nikdy předtím neslyšel (infernův kvalifikovaný odhad je, že zahrál nejhůř, co mohl, takže i inferno by ten report viděl jinak), no a to prostředí v údolí na mě zapůsobilo docela dost … jo a poslechl jsem si to, co jsem si chtěl doplnit ve sbírce (Benny Rodriguez, Mason, DJ Dan) … takže proto ten optimismus v reportu 😀

M.i.k.e
    Člen

Paya : v poradku…ja to beru ze svyho pohledu…uz sem taky neco zazil a na DV treba nebyl nikdo koho bych uz pred tim aspon jednou neslysel,takze ani trofeje sem lovit nemoch:oP…ja byl z DV fakt zklamanej a proto mi ten report prisel az moc precpanej superlativama…na ten z NO se vrhnu jen co se vratim z prace…;-)

Paya
    Člen

tak je to venku, fotky zde a report zde

inferno: snad jsi se dozvěděl, co jsi chtěl, a moc jsem tě nezklamal – kdyžtak prosím vezmi v úvahu, že v redakci je poptávka po co nejkratších reportech – kdyby bylo na mě, tak je nejméně dvojnásobný, zatímco ten vydaný výsledek je produktem značného proškrtávání 😉

magico: přesně tak. jediným záporem byl pravděpodobně ten zvuk na open air floor 😉 btw je dost těžké nenaplnit report superlativama, když Dyk zahraje geniálně (a navíc live na klávesy), Corsten svůj nadprůměr a Buuren božsky (a to tak, až jsem se chytal za hlavu, co to – zejména v druhé třetině setu – hraje) ;o))

M.I.K.E.: nechci se nějak pofidérně obhajovat, ale mě se Dance Valley opravdu šíleně moc líbilo (už jenom těch trofejí – třeba ten Yoji) – teď po Nature One bych to ale – pravda – asi trošku zmírnil …

DjDkD@ve
    Člen

Tak tady je reportik od me malickosti, trvalo to krapet dele, ale musel jsem se po te Nature zregenerovat :oD

http://festivaly.poslouchej.net/5374-Ulet-jmenem-Nature-One.html

M.i.k.e
    Člen

Magico : myslim,ze Inferno uz toho videl tolik,ze ho jen tak neco neucaruje:oD…jinak ja se na Payuv report taky tesim.Zatim sem cet vsechny jeho reporty a hodne se mi libily…snad jen z vyjimkou toho z DV,kterej mi prisel az moc superlativni…i kdyz,asi to bude tim,ze ja byl z DV docela zklamanej…

Magico
    Člen

2inferno: taková akce ti doslova učaruje a je pak hodně těžký o tom psát nějakou objektivní recenzi. Ale myslím si, že Paya je profík, ten tu recenzi „neodflákne“ jenom superelativama…B-]

inferno
    Člen

Showman: Určitě se tam chci podívat..

Showman
    Člen

2 inferno: v tom případě musíš ject za rok s náma 😀

inferno
    Člen

Magico: Opravdu jsem zvědav, jak to na Nature One vypadá, takže vkládám do Payi velké naděje a zároveň doufám, že to nebude jen o opěvování djs

Magico
    Člen

jo taky se už docela těším na report, ale jak už Paya nastínil, bude to veskrze pozitivní report. Vlastně ani jinej by bejt nemohl:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

bad trip..

TIGI
    Člen

No ja muzu potvrdit ze o zadnou mimiku se nejednalo. Armin opravdu brecel a to hned 3x. Vim ze i pak ke konci se otacel a utiral si oci.No jak rikal Paya. Silne emotivni zazitek.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 133)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.