TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse NATURE ONE 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 133)
  • Autor
    dukelak
    Člen

k tomu Arminovi – na Armin Only dycky slzí a co jsem viděl tak občas má taky nějakej takovej náběh na to ono (třeba jen nečitelná mimika, bůhví 🙂 )

mun
    Člen

Takže taky přihodim nějaký videa, kdyby někoho zajímaly: youtube
    Jinak k hodnocení…určitě perfektní akce, kdo tam byl tak ví 🙂

inferno
    Člen

Paya: Teď se opravdu těším na tvůj report :oP

Paya
    Člen

Díky, díky, díky! Já Vám všem taky moc děkuju! Když bych vypočítával, co se mi na Nature One líbilo, tak bych jen opakoval svůj report, který vyjde v nejbližší době, takže snad jen stručně: Paul van Dyk je geniální, Ferry Corsten fantastický a Armin van Buuren božský. To, že Kyau & Albert, Above & Beyond a jiní hrají stále podobně, mi ani trošku nevadí (a imho se to dá předpokládat), poslouchal bych to klidně každý týden. Doufám, že budu mít co nejdřív čas prohlédnout si všechna výše uvedená videa a fotky, určitě budou super, stejně jako jejich autoři. Ještě jednou díky, byli jste všichni skvělí! 😉

Ještě jednu věc. Nejsilnější zážitek z akce: konec první třetiny Arminova setu, když se mistr díky ovacím publika rozplakal dojetím – nikdy na to nezapomenu!

Sq4Raa
    Člen

Jasně, to já vím, ale jejich tracklist se ke mně vždy nějak dostane + slyšel jsem je dvakrát v krátkém časovék úseku…Třeba Armin to točí úplně stejně, to já vím. Jen jsem to chtěl trošku nastínit 🙂

Showman
    Člen

2 škvára – jo máš pravdu, hrajou poslední dobou furt to samý, ale zase když to slyšíš tam v tý atmosféře, vyzní ti to úplně jinak, než pokud si to jen stáhneš a posloucháš, ale to určitě víš moc dobře 😉

mě se Above and Beyond líbili hodně, takže já mám na ně jen samý hezký vzpomínky 🙂

Btw. těch DJů, co takhle dost propagujou svou produkci (nebo labelu) je přeci dost, nejen A&B 🙂

Sq4Raa
    Člen

Tak jak koukám na ty videa, tak to ID u Above & Beyond je Above & Beyond pres. Tranquility Base – Buzz….Třešnička na dortu tohohle tracklistu :oD

2 Showman: muj mail je katterina@volny.cz tak se ozvi:)

Showman
    Člen

jinak dík payovi za super fotky, a jak jak jsem slíbil, všechny fotky ode mě najdete ke stažení tady:

fota pátek

fota sobota

katterina123 – Káťo dej mi na tebe prosím nějakej kontakt, potřeboval bych s tebou vyřešit jedno foto:-D

Magico
    Člen

2 katterina123: fakt nádherný videjka, stejně dobrý jako na sensation ;-):-)

Magico
    Člen

Myslím si že je zbytečný psát o tom co konkrétně bylo na NO výborný. Protože pořád dokola bych se opakoval jak úžasný to všechno bylo:-) Jen můžu dodat, že Showman to napsal velice výstižně a souhlasím s ním. Pro mě teď bude důležitý poděkovat všem lidičkám z (mini)busu, hlavně musím poděkovat djdkdavovi za supr zorganizovanej zájezd, je vidět že tou hudbou žiješ jako my a že pro ní objetuješ všechen volnej čas. Payovi za to že jsem měl tu čest poznat člověka co o hudbě opravdu něco ví a taky za super fotky (fakt jsem nečekal že je všem pošleš 🙂 ) Nakonec chci poděkovat Showmanovi za tak geniální nápad jet na NO (rozhodně nelituju) a za vše co pro mne udělal, jsi fakt kámo a goood pařan(hlavně v Tunnelu :-D)

Takže ještě jednou zdravím people z busu a za rok zase na NO 😉

tady ještě dodávám nějaký videjka co jsme se Showmanem natočili: http://www.sendspace.com/file/hbmn6a

kuchtajz
    Člen

splitboyhead: tak abych řek pravdu,zdravotní složky byly docela vidět,já aspoň sem je viděl nejmíň 4krát a vždycky při nějakym zásahu s úplně zkolabovanýma lidma %-),např.v sobotu před Gatecrashrem když hráli Kyau&Albert

Tak zápory by se jistě našly, třeba ten úplně „vyjebanej“ zvuk na hlavní stage, že? Tomu, kdo měl špunty v uších, to bylo asi šumák:) Ale ostatní kluby byly v cajku, hlavně pak Gatecrasher, House of House a třeba švýcarský Energy. Co se organizace týče, tak chvála patří hlavě sekuriťákům, kteří se činili, což se o ostatních složkách říct nedá. Za oba dny jsem nepotkal jediného zdravotníka, pouze projíždějící sanitku a to mi přijde u tak velké akce minimálně zarážející. To i na loňské LP, kde bylo 20x více lidí, byla organizace lépe vidět.
    A ještě jedna pro mne naprosto nepochopitelná věc- skoro nikdo neuměl anglicky.:_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvára: si mi to vzal z klávesnice :´-))

Sq4Raa
    Člen

Above & Beyond @ Nature One 2007

01. David West – Welsh Morphology
    02. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – A Life Less Ordinary (Rank 1 Mix)
    03. ID – ID
    04. Simon Patterson – Bulldozer
    05. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic (Original Mix)
    06. Above & Beyond – Home (Club Mix)
    07. Super 8 & DJ Tab – Suru (Original Mix)
    08. Bedrock – Heaven Scent (Greg Downey Remix)
    09. Remo-Con – Cold Front (Bart Claessen Remix)
    10. Breakfast – The Sunlight (Original Mix)
    11. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Alone Tonight (Original Mix)
    12. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Good For Me (Club Mix)

Above & Beyond @ Creamfields Poland 2007

Above & Beyond vs. Andy Moor – Air For Life
    David West -Welsh Morphology
    Signalrunners – Aria Epica (Bart Claessen Remix)
    Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – A Life Less Ordinary (Rank 1 Mix)
    Cosmic Gate – Analog Feel
    Above & Beyond vs. Andy Moor – Air For Life
    Above & Beyond pres. Tranquility Base – Razorfish (Bart Claessen 2007 Rework)
    Breakfast – The Sunlight
    Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic
    Oliver Smith – Nimbus
    Super8 & DJ Tab – Suru
    Cosmic Gate – Analog Feel
    Above & Beyond feat. Zoë Johnston – No One On Earth
    Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Good For Me
    Remo-Con – Cold Front (Bart Claessen Remix)
    Above & Beyond feat. Richard Bedford – Alone Tonight
    Above & Beyond feat. Hannah Thomas – Home (Club Mix)
    (jiné pořadí)

Above & Beyond @ PKO Bratislava
    01. Junk Science – My Name Is Jacques
    02. David West- Welsh Morphology
    03. Signalrunners – Aria Epica (Bart Claessen Remix)
    04. Super8 & DJ Tab – Needs To Feel (Wippenberg Remix)
    05. Cosmic Gate – Analog Feel
    06. Above & Beyond vs. Andy Moor – Air For Life
    07. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Razorfish (Bart Claessen 2007 Rework)
    08. Breakfast – The Sunlight
    09. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic
    10. Oliver Smith – Nimbus
    11. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Buzz
    12. The Thrillseekers feat. Aruna – Waiting Here For You (Breakfast Remix)
    13. Super8 & DJ Tab – Get Off
    14. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – No One On Earth (Gabriel & Dresden Remix)
    15. Ferry Corsten – Beautiful (Re:Locate Remix)
    16. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Good For Me
    17. Nitrous Oxide – Amnesia
    18. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Alone Tonight
    19. Above & Beyond feat. Hannah Thomas – Home (Club Mix)

😐 X[] %-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 133)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.