Úvod › Fóra › Trance Diskuse › NATURE ONE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 132 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
SkyWalker a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 8. 2007 v 20:13 #33257
TIGI
ČlenNa Mennovi jste opravdu vsichni nebyli v prvni rade. Vetsina cechu byla na Lucce 🙂
Jinak email pro showmana na ty fotky: tregnerj@seznam.cz
Hodnoceni urcite taky udelam 🙂
Jinak moje icq: 325-836-7966. 8. 2007 v 18:58 #33248katterina123
Členahojky lidicky,
nejprve chci podekovat jeste jednou DjDkD@ve zato, ze jsem diky nemu mohla zazit nejlepsi festival ve svym zivote a vim, ze to jen tak neco neprekona. Taky jsem moc happy, ze jsem konecne mela tu cest seznamit se osobne Payou a poznat jak je to skvely clovicek a celkove..zdravim vsechny lidicky z busu..bylo mi cti jet s vama a uz jen to, kdyz jsme byli skoro vsichni na Kyau & Albert v prvni rade to bylo neskutecny:)
no jinak k tomu festivalu…Snowman to vystihl uplne presne a po pravde k tomu nemam ani co dodat. Vy co jste nejeli muzete jen litovat a jen doufat v to, ze aspon pristi rok to napravite.
jinak tady jsou jako vzdy moje videa
http://uk.youtube.com/profile?user=katterina123
(staci jinak rici co byste chteli jeste videt protoze celkem jich je asi 60:))
6. 8. 2007 v 18:26 #33244Showman
ČlenTakže tady jsou moje první dojmy z celé akce:
NATURE ONE 2007 byla jedna z nejlepších párty mýho života. Myslim, že dokonce vůbec ta nejlepší.. Ten, kdo tam byl, mi dá za pravdu. Lupen za 60 euro je opravdu dobrá cena za všechno, co dostanete.. Areál bývalé raketové základny je pro takovou párty opravdu jak stvořený. Jestli někdo před akcí řikal, že line up za nic nestojí, tak musí být opravdu dementní, protože na akci si každý mohl vybrat podle svého gusta.. Od house, přes techno, trance, hard-trance, hard-techno, hardstyle, freestyle, hardcore… Myslim, že víc se toho už snad ani nabídnout nedá.. Díky všem, kteří jeli, byli jsme výborná parta!!!
Teďka jeden velký dík – patří Payovi, který nám ošéfoval VIP parkoviště a camp:-) Alespoň tam jsme měli trochu klid, přecijen v kempu to vypadalo tak, že každý druhý auto mělo venku gramce a systémy a pařilo se i přes den.. V kempu to vážně vypadlo dost drsně..:-D
K akci.. Organizace byla dobrá, nesetkal jsem se s žádnými problémy, což je jen dobře, proto bylo víc času na pařbu:oD V sobotu přišlo teda rozhodně víc lidí jak v pátek, ale celkově je těžký to odhadnout, myslim, že víkend nalákal tak 60 000 lidí, plus minus 10 tisíc:oD:oD
Výkony všech DJs, které jsem slyšel, byly výborné až vynikající. Dokonce bych řekl, že nikdo nezahrál špatně, což je sice odvážné, ale v tuto chvíli na místě.
PÁTEK:
Po obhlédnutí celého areálu (cca hoďku) jsme s Magicem na začátek pátečního večera zvolili rozjezd v Gatecrasheru, v jednom z klubů, kde jsem byl asi nejvíc:oP Svůj set akorát začali Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden.Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden 9.5/10 – a hned pro mě asi největší překvapení na Nature One. Svým setem mě na začátek dost nakopli, a i když pro mě hráli dost ID tracků, měl jsem velkou radost, že jsem si tyhle borce mohl užít 2 hoďky v kuse. Paráda, hoši!
poté jsem měl krátké zastávky v klubech Tresor, Tunnel a také na hlavní stage, kde akorát hráli SONO live. Myslím, že hlavně SONO a NORTHERN LITE na mě udělali ze všech live actů největší dojem. Ale to už jsem se těšil na krále.
Paul van Dyk 9.5/10 opravdu král trancu. Není co dodat, prostě je, byl a bude. I když se na něj muselo kvůli zdržení čekat (to jsem vyplnil v Tunnelu :-P), jeho set byl opravdu vynikající. Prostě král.
po PvD přišlo na řadu občerstvení a jídlo, musim říct, že výběr byl opravdu pestrý a jídlo chutné 🙂 ještě jsme se na chvíli stavili v Century Circusu, kde to zrovna ‚řezal‘ Jeff Mills :-))
Above and Beyond 10/10 na závěr prvního dne třešnička na dortu. Krásný setík, melodický, prostě opět výborní Above and Beyond.. Zbylo mi ještě dost sil, takže jsem na ně dost zapařil:-P
SOBOTA:
Menno de Jong 10*/10 rozjezd opět kde jinde než v Gatecrasheru. Váhal jsem mezi Luccou a Mennem, ale nakonec jsem byl rád, že jsem zvolil právě tohoto Holanďana 🙂 Jak mi řekl i djdkdave, byl to jeden z nejlepších setů, které jsem kdy vůbec slyšel. Tenhle týpek je fakt třída.
po Menno dde Jongovi následovala pauzička před Gatecrasherem, přesto jsem neodolal a společně s Petrem a Magicem jsme šli zapařit opět dovnitř. Hrál Neil Moore a nám třem patřila celá první polovina parketu 🙂
Ferry Corsten 9/10 následoval přesun na hlavní stage, kde jsem očekával vystoupení Ferryho. Musim říct, že začátek se mi moc nelíbil, ale tak po třech, čtyřech trackách už to bylo mooc dobrý 🙂 Očekával to, co jsem si od něj sliboval.
Následoval mooc pěkný ohňostroj, který jsem sledoval hned vedle brány Gatecasheru a poté jsem hned zapadl zpět dovnitř.
Kyau & Albert 9.5/10 velmi dobrý set, ale tak trochu jsem to nečekal.. Tedy, nečekal jsem že zahrajou tak tvrdě.. Na jejich poměry převládal dost tech-trance apod., ale bylo to dost dobrý.. Možná to bylo tim, že byli sjetý, zhulený nebo vožralý, bůh ví, ale rozhodně na to vypadali..:oD
DJ Dean 10/10 zhruba po druhé ráno jsem se vydal do Tunnel clubu. A bylo tam pěkně horko. Než jsem se dostal skrz ten dav dovnitř, uběhlo tak pět minut. Ale pak jsem zapařil, spíš bych řekl, že jsem si podmanil celej Tunnel.. Vylezl jsem na schody před Deana, a společně s jeho manažerem jsme po celý set burcovali dav a pařili jak sviň.. To byla nádhera, když všichni paří podle vás.. Zvednout ruce, zaskákat si, prostě hukot.. A do toho samej hard-trance. Tenhle klub je prostě moje krev:-P:oD
Ronski Speed 9.5/10 totálně vyšťavenej z Tunnelu jsem šel zpátky do Gatecrasheru na Ronskiho. Hrál suprově (a nebyl skoro vůbec nakalenej.. :-P), jen lidí moc neměl, zasloužil si podle mě mnohem víc..
Armin van Buuren 9.5/10 asi nemusim moc dodávat.. Slyšel jsem cca půl hodiny a prostě Armin potvrdil svoje kvality. Super DJ 🙂
Bohužel, už se mi chtělo tolik spát, že jsem to musel zabalit a neslyšel jsem Giuseppe Ottavianiho. Těšil jsem se na něj dost, ale z doslechu prý zahrál úžasně. Tak snad někdy příště.
Během zítřka uploadnu fotky, je jich dost a dost dobrejch. Zdravim všechny pařany z Nature One. Za rok jedem určitě znova, tuhle super akci už nevynecham..
6. 8. 2007 v 10:24 #33165Magico
ČlenJeště teď hučí v uších….až ze mě trochu vyplavou emoce z akce tak sem něco ještě připíšu. Každopádně byla to jedna z nej akcí na který jsem byl a co do počtu vystupujících djs NO nemá konkurenci. Das dreizehnte land :oPB-]
6. 8. 2007 v 0:41 #33153milan
ČlenPoslouchal to někdo na Sunshine-live?:oP
Tady je tracklist
JOHN ASKEW01. ID
02. ATB – Renegade (Ronski Speed Mix)
03. Neal Scarbourogh – Stung On The River (Sean Tyas Remix)
04. Dave202 – Louvre
05. Rex Mundi vs Ronski Speed – Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
06. Super8 & DJ Tab – Suru
07. Ronski Speed with Stoneface & Terminal – Soulseeker (Ronski Speed Mix)
08. Sean Tyas – Lift
09. ID
10. Tony De Vit – The Dawn (Bryan Kearney Remix)
11. Corderoy – Drifting (Reaves & Ahorn Remix)
12. Bissen – Exhale (Sean Tyas Remix)
13. Coast 2 Coast fat. Le Sal & Pheonix – Cut Me
14. Gareth Emery – More Than Anything (Stoneface & Terminal Remix)
15. Tom Colontonio – Suspect (John Askew Edit)
16. Rest Point – Galo
17. Amadeus ft. Aly & Fila – Dream of Peace (John Askew Remix)
18. Activa – Flashpoint
19. C.S.E – Direct Dizko [Sander van Doorn Remix]Judge Jules
01. ID
02. Randy Katana – Session Impossible
03. Judge Jules – Laid Bare (Ibiza Trumpet Mix)
04. Gleave – Fire Devil (Remix)
05. Airscape – Sosei (Johan Gielen Remix)
06. Dave202 – Generate The Wave (Fabio Steins Crasher Mix)
07. Signalrunners – Recoil 2007 (Mat Zo Remix)
08. Marcel Woods – ID
09. ID
10. ID
11. ID (Interview with John Askew)
12. Mikka Leinonen – Shadow Hearts
13. ID
14. Sander van Doorn – Riff
15. Red Hot Chilli Peppers vs. Armin van Buuren – Waiting For A Control Freak (Ant Attwood Mashup)
16. Marco V- Red Blue Purple
17. ID
18. Marcel Woods – Lemon Tree
19. Joop – The Future
20. Digital Deviant – Perfecto Wavelength
21. ID
22. ID
23. ID
24. Ron Van Den Beuken – Alcatrazz (Ron van den Beuken Mix)
25. Cassius – Sound Of Violence
26. ID
27. Tiesto – Dance 4 Life (Sander van Doorn Remix)
28. Faithless – InsomniaPaul van Dyk
01. Viator – Rangiroa (Octagen Remix)
02. Armandi pres. Mandy Reid – Up The Tempo
03. Sebastian Leger – Bad Clock (John Rundell Remix)
04. Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1)
05. Faint & Agustin Servente pres. Heatbeat – Another Loud Thought
06. Paul van Dyk ft. Ashley Tomberlin – New York City
07. Underworld – Born Slippy (DJ Wandy & Patrick M Remix)
08. DK8 – Murder Was The Bass
09. Paul van Dyk ft. Jessica Sutta – White Lies (Id Remix)
10. Tom Colontonio – Rounder
11. Paul van Dyk & Giuseppe Ottaviani – Dolce Vita
12. Paul van Dyk & Alex Morph ft. Ashley Tomberlin – Get Back
13. Alex Morph & Rank 1 – Life Less Ordinary (Mekk Remix)
14. FKN ft. Jahala – Why (Aly & Fila Remix)
15. Paul van Dyk & Giuseppe Ottaviani – Far Away
16. Paul van Dyk – Nothing But You (Paul van Dyk 2007 Live Edit)
17. The White Stripes – Seven Nation Army
18. Paul van Dyk – Another Sunday + Probspot – Blows My Mind
19. Paul van Dyk ft. Rea – Let Go
20. Filo And Peri ft. Eric Lumiere – Anthem
21. Paul van Dyk – Times of Our LivesAbove & Beyond
01. David West – Welsh Morphology
02. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – A Life Less Ordinary (Rank 1 Mix)
03. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Buzz
04. Simon Patterson – Bulldozer
05. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic (Original Mix)
06. Above & Beyond – Home (Club Mix)
07. Super 8 & DJ Tab – Suru (Original Mix)
08. Bedrock – Heaven Scent (Greg Downey Remix)
09. Remo-Con – Cold Front (Bart Claessen Remix)
10. Breakfast – The Sunlight (Original Mix)
11. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Alone Tonight (Original Mix)
12. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Good For Me (Club Mix)Armin van Buuren
01. Dubfire – Roadkill (Breakfast Remix)
02. FKN feat. Jahala – Why (Aly & Fila Remix)
03. Ferry Tayle & Tonks – Vol De Nuit (Terry Bones Remix)
04. Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1)
05. Kyo & Gil – Ultima
06. John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky (Agnelli & Nelson Remix)
07. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic
08. Armin van Buuren – Rush Hour
09. Thomas Bronzwaer – Resound
10. Simon Patterson – Bulldozer
11. Sean Tyas pres. Logistic – One More Night Out
12. Armin van Buuren feat. Susana – If You Should Go
13. Armin van Buuren feat. Jan Vayne – Serenity (Signum Remix) (Sensation White Anthem 2005)
14. Nenes & Pascal Feliz – Platinum (Tech Mix)
15. Filo & Peri ft. Eric Lumiere – Anthem (John O’Callaghan Remix)Ferry Corsten
01. Marcus Schossow- Mr. White (Ruben de Ronde Remix)
02. Lange – Angel Falls (Firewall Mix)
03. Dubfire – Roadkill (Breakfast Remix)
04. Kyau & Albert – Always A Fool (Club Mix)
05. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic (Super 8 & Tab Remix)
06. Mandala Brothers – Sleepwalking (Duderstadt Remix)
07. Bedrock – Heaven Scent (Greg Downey Remix) the 2nd play on open air!
08. Ferry Corsten – Beautiful (Original Extended Mix)
09. Breakfast – The Sunlight (Original Mix) the 2nd play on open air!
10. EnMass – Stemcell
11. Ferry Corsten – L.E.F (Extended Mix)
12. Sander van Doorn – Riff (Original Mix)
13. Ferry Corsten – Brain Box (Extended Mix)
14. Ferry Corsten – Junk (Flashover Mix)5. 8. 2007 v 22:56 #33146Nulda
ÚčastníkMenno De Jong – Live @ Nature One 04-08-2007
01. ID
02. Deadmau5 – Faxing Berlin
03. ID
04. Global Experience – Madras
05. Rex Mundi vs. Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
06. ID
07. Ferry Corsten – Brain Box
08. Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
09. Tiesto Featuring BT – Break My Fall (Airbase Remix)
10. ID
11. Paul Van Dyk & Giuseppe Ottaviani – Far Away
12. ID
13. Veracocha – Carte Blanche
14. Menno De Jong – Nolthando
15. Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1)setik vybornej, ale kvalita hrozna 🙁
5. 8. 2007 v 22:38 #33145DjDkD@ve
ČlenBOZSKA PARTY !!!!!!!!!!!
Nic tak skweleho jsem dosud nezazil…………
Ani nevim jak bych to popsal a jestli ma cestina dostatek suprlativ, aby to popsat slo………..
Az se vyspim tak se rozepisu vic, ted mi pada hlava na klavesniciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oD
5. 8. 2007 v 20:22 #33126Showman
Člentak právě jsem dorazil domu a musim říct jedno – BYL TO SKVĚLEJ VÍKEND!!:oD
jdu spát, jsem totiž totálně vyšťavenej.. krátký shrnutí udělám zítra 🙂
5. 8. 2007 v 19:21 #33123kuchtajz
ČlenNazdárek,tak po velkym vejkendu musim říct,že to rozhodně nemělo žádný zápory a akce byla vynikající,kdo tam byl ví své.
Přiznejte se kolik vás trávilo nejvíc času na Gatecrasheru? 😛3. 8. 2007 v 11:52 #32933Wanderer
Členhmm seru na to jedu radsi do polska :´-))
3. 8. 2007 v 11:20 #32931Wanderer
ČlenTrochu pozde ale mam dve mista v aute kdyby nekdo jeste vahal. jeste dnes
2. 8. 2007 v 19:36 #32811Showman
ČlenTak už zítra to rozjedeeemmm!!!:-D
1. 8. 2007 v 19:31 #32727DjDkD@ve
Člento gpfinder:
Ja mam jeste jeden volny flek v minibuse, tak se mi kdyztak ozvy na email djdkdave@poslouchej.net 😉
Cesta + pojisteni + lupen vyjdou na 3300,- Kc + nejaky ty eura na utratu 😉
1. 8. 2007 v 17:42 #32720gpfinder
ČlenDo p*dele!
To snad neni možný! Už od června si řikám, že Nature One je 14.-16. srpna, vůbec nevím, jak mě to datum napadlo. Tak to je skutečně v háji. Už pozítří.:´-(
No máte někdo místo ještě v nějakých těch busech, jak se tady mluvilo a jaké by byly podmínky? Jestli ovšem rychle seženu ten cash.
No to je fakt neskutečný tohleto..31. 7. 2007 v 21:42 #32596Showman
Členno tak tady je vždycky tak 50 000 lidí, ale lupeny bych řekl, že budou 😉
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.