TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Nature One 2008 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Autor
    swo
    Člen

jak tak koukam, tak tiesto ma asi spatnou sezonu, na sunrise se taky moc nepredvedl. poslouchala jsem (zatim) arminuv set, byl hodne podobny tomu, co zahral na sunrise (nerikam ze spatny – naopak – vyborny!!), ale Paul se opravdu vytahl, hlavne ty Foo Fighters, to me dostal, kdyby me do toho nekecal ten Armin :D, grr. Tesim se na Prague Session. Jinak samozrejme zavidim tem, co tam byli, pristi rok si to musim naplanovat tak, abych mohla jet.
    A vy ,co jste tam byli, sup sup fotky, podrobnejsi reporty, at muzu zavidet jeste o neco vic.

paveell
    Člen

Tak si predstav to nejlepsi co jsi jeste neslysel se skvelou atmosferou a paradni naladou na uzasnym prostoru se svym milackem a to dva dny za sebou………sm4

Palda61
    Člen

OT: já koukl na TL Armina a teda set roku si představuju úplně jinak, ale budíž… sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

a co se třeba rozepsat tak, aby tomu porozuměli a ty, kdo tam nebyli?..

paveell
    Člen

Tak to byl nepopsatelny zazitek a je zbytecny se tu nejak rozepisovat,protoze ten kdo nebyl by mi stejne nerozumnel..:-)….Wow…

Paya
    Člen

Armin výbornej, o tom žádná, jenže to, co předvedl Paul, to bylo opět z jiné planety … sledovali jsme ho z první řady a nemohli jsme odtrhnout oči od jeho rukou – zkrátka už nepředvádí DJ Sets, ale Live Acts, a posunul to hraní definitivně úplně někam jinam než ostatní DJs, kteří nám ve srovnání s ním přišli jednoduše takoví „standardní“ … jinak Dave202 super, Peppé super, Rank 1 super, Ferry průměr, Tiësto zklamání … víc samozřejmě v reportu sm4

M.i.k.e
    Člen

já sem sice nebyl,ale z toho co sem zatim slyšel mi sety z loňský NO přišli lepčejší…což ovšem neznamená,že ty letošní sou špatný…třebas právě Armin se mi loni líbil víc….

kuchtajz
    Člen

Tak rekord v návštěvnosti opět překonán (58000),jinak kolik lidí vůbec jelo zájezdem s Dejvem?

Partygirl
    Člen

zavidim.. bohuzel po dovce mi nezbyly prachy sm7

armind
    Člen

[quote djtomino]ARMIN VAN BUUREN - kdo nezažil, nepochopí... Set roku, něco neuvěřitelnýho! Je to král!
    Jinak akce výborná, mraky dojmů, zážitků a parádní muziky.... No a já jdu do pelechu, jsem vyždímanej :)[/quote]

+1, toto bolo nieco neuveritelneee, neskutocnee, cela NO bola proste uzasnaa.. super ze som to konecne mohol zazit sm3

čolda
    Člen

medyyy:myslim, že jo…kousek opodál byla Energy stage….tak jak se líbilo?

medyyy
    Člen

čolda- jestli myslíš v sobotu ráno tak to budem asi my- bylo to u RedBull stánku ne?

Newman
    Člen

medyyy: až do půlky tvého příspěvku jsem si myslel, že to píše holka, promiň sm0

čolda
    Člen

medyyy:héj nejsi to ty jak sme tě ráno potkaly?byl si tam ještě s jedním typanem a holkou..a ta měla přes sebe českou vlajku?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.