TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Nature One 2008 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 31. až 34. (celkem z 34)
  • Autor
    medyyy
    Člen

Nature One naprostej brutááál. Vyrazily jsme z Děčína kolem jedný hodiny- v Německu samozřejmě 2hodinky kolona prostě klasika. Před vjezdem do kempu celní kontrola(po jednom kolem čokla no nic příjemnýho.) Do kempu jsme dorazily kolem 11hodiny. Potom zhruba 30min na samotnou akci- tam další prohlídka u vstupu. Konec v šest ráno ale párty hodně dobrá. V kempu se spát nedalo- každejch 50metrů si někdo postavil vlastní stage takže párty frčela celou sobotu a v šest hurá zpět na základnu Nature One. Únava se začla stupňovat, tak jsem šetříl síly na 12hodinu kdy začínal PVD, kterej zahrál do tý doby asi nejpeší set- v tom začlo pršet ale cca za půl hodky přestalo. Ale potom nastoupil Armin a to byl asi můj nejpleší zážitek co jsem zažil na Nature a možná na všech akcích co jsem kdy byl, prostě hodně hodně dobrý-ještě ted se vzpamatovávám. Co se týče organize, tak němci to maj pošéfovaný na jedničku. Jediný co mě trochu kazilo párty, bylo to neuvěřitelný množství lidí- když hrál Tiesto,PVD nebo Armin tak se na main stage nedalo ani hnout, ale i tak to stálo za to. Zkrátka kdo nebyl nepochopí, ale za rok je to tu zas takže vyražte….

vivaivo
    Člen

naprosto souhlasím , že Armina set byl famozní,kdo tam nebyl nmůže vědět naprostá bomba ,jinak akce super a příští rok zase:))))

djtomino
    Člen

ARMIN VAN BUUREN – kdo nezažil, nepochopí… Set roku, něco neuvěřitelnýho! Je to král!
    Jinak akce výborná, mraky dojmů, zážitků a parádní muziky…. No a já jdu do pelechu, jsem vyždímanej 🙂

čolda
    Člen

Tak konečně naše osádka vozu dorazila domu. Musím říct, byl sem poprvý na zahraniční akci a to se nedá ani popsat.sm2 Kdo nezažil, neuvěří. Sem úplně vyšťavenej. Až se vyspím tak napíšu dojmy

PS:díky Vlasymu, že to odřídilsm11

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 31. až 34. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.