TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse NATURE ONE 2008

• Toto téma obsahuje celkem 115 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Showman a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 106. až 119. (celkem z 119)
  • Autor
    Showman
    Člen

Tak já myslim, že všichni kdo byli loni s Davem můžou opravdu potvrdit, jak luxusní fesťák to je… A hlavně, jak jsme si tam pěkně užilism4

Dave: já jsem taky zvědavej na kluby, stále doufam, že by třebas v Gatecrasheru mohl být i Mike Shiversm0 No jinak to jistí Tunnelsm15sm5sm3

komar
    Člen

Tak tohle je pro mne jednoznačná volba, ještě vyřeším abych měl ty dny volné a můžete se mnou počítat…sm4

kuchtajz
    Člen

Tak kuchtajz hlásí,že se taky zúčastní,ale vlastním zájezdem jako loni sm16

Teď jsem si všimnul,Rank 1 live sm10sm10sm10sm10sm10sm5sm5

DjDkD@ve
    Člen

Mankoteeeeee, kdo tady roznesl tu famu, ze je to tridenni????

V patek vecer to zacina a v nedeli rano to konci (tzn. 2 noci pareni) a v sobotu mezi 8 – 18 hodinou bejva pauza!!! sm15

Co se zajezdu tyce, tak urcite bude, uz mam vsechno pripraveno, takze se muzete pomalu hlasit sm0

Plan cesty:
    Odjezd v patek v dopolednich hodinach, prijezd na misto kolem 20 hodiny, pak volna zabava az do nedele rano, kdy se zbalime a odfrcime z5 nach house sm15

Kdo bude chtit tak muze stanovat, kdo nebude chtit muze prespat tech par hodin v sobotu v buse (stany jsou lepsi sm4 )……

Cena:
    3.350,- (velky bus)
    3.550,- (maly bus)

Registrace na emailu: djdkdave@poslouchej.net
    Do předmětu emailu uveďte: Nature One
    Do těla emailu uveďte následující registrační údaje:
    jméno, příjmení, adresa (vč. PSČ), tel. kontakt, platný email, rodné číslo, číslo cestovního dokladu (pas, nebo OP se strojově čitelným kódem), zdravotní pojišťovnu (např. VZP, VoZP apod…..)

ondrab
    Člen

ja jedu…to dkdave:kdyby byl zajezd, jako ze snad bude, tak na vsecky tri dny?

SHP
    Člen

Počáme na další jména, z těhle mě nezajímá nikdo….

DjDkD@ve
    Člen

opravdu velice luxusni lajna uz ted, jsem jeste zvedav na obsazeni klubu, to bude nejspis taky mazec, hlavne se tesim na Gatecrasher sm5

milan
    Člen

No pokud mi nevyjde UK creamfields, tak se taky hlásím..tady je narozdíl od Creamů i Armin.

M.i.k.e
    Člen

s timhle line-upem bych jel zrejme taky…uvidime jak dovoli prace…

wow…hlasim se uz ted o mistecko v busesm4

Starf
    Člen

mazec… sem zvedavej kdo vyhraje „lineup battle“ nakonec, jestli NO nebo DV 😛

tracidek
    Člen

Ferry Corsten,Tillman Uhrmacher,Armin van Buuren,Yves Deruyter,Moguai,Rank 1……nóósm2…..určitě to nezní špatněsm3

Josh
    Člen

Tiesto
    PvD
    Armin
    Ferry
    Cox
    Dubfire
    Jules

Zajímavé:o)

Showman
    Člen

Tak letos máme dost pěknej plakátsm0 A i první jména vypadají moc dobře!sm5 Když to srovnám s loňskou atmosférou, uvažuju o další návštěvě !!!sm0

Nature One – první jména

sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 106. až 119. (celkem z 119)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.