TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Nick Warren na Zenu 19.5

• Toto téma obsahuje celkem 77 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Autor

Taktéž spokojenost, Nick prostě umí. Obzvláště druhá hodina jeho setu mě opravdu sedla.:-P Zato Burian, to je komik :oD Rai byl taky skvělý, škoda že jsem v půlce jeho setu odpadl. Jinak se mi zdá, že v Roxy docela vylepšili zvuk, oproti stavu zhruba tak před půl rokem.
    Celkově shrnuto – dokonalá klubovka (ale až od jedné hodiny) 🙂

Roman
    Člen

Tak u mě celkově taky spokojenost, Buriana sem slyšel druhou půlku setu a tak asi jediný, čim potěšil, bylo že zahrál Klinkenberga s Remym a jejich „Mexico Can Wait“, jinak hitovky Needs To Feel a The Anthem si mohl odpustit…

Warren zahrál přesně to, co jsem očekával, takže super set, ve kterym to sice pro mě bylo skoro samý IDčko, ale hudebně good, takže si nestěžuju 🙂
    Jinak co sem tak zaregistroval tak hrál ještě třeba Lustral – Many Years From Now (D-Nox & Beckers Remix), Len Faki – Rainbow Delta, 16 Bit Lolitas – Neptune a Donna Summer – I Feel Loved 2006 (Castelli & Bravetti Remix).

dance-girl
    Člen

Tak Nick se mi moc líbil, i když minule zahrál podle mě ještě líp… bohužel fyzický síly nestačily, takže jsem si ho nemohla užít tak, jak jsem chtěla…:-| No a popravdě – zezačátku po tom hardstylu to byl docela zajímavej přechod, příště radši nemíchat :oD

tak a jdu spat:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

No jistě, já neříkám, že je to dobře. S ‚Armed‘ dneska začíná sety polovina house/prog djs, taky se mi to nelíbí.

Leosh
    Člen

Andrews: Jinak si myslim, že tak na 90% začne taky tou Prydou – Armed… začal očekávaně (Pryda – Armed)

Nemyslím to nijak ve zlém… ale pak tady něco vyprávěj o předvídatelnosti tracklistů jiných DJů…:´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Uff… tak kdyby mi někdo řek, že na Zenu v Roxy uslyšim 15 minut před začátkem Warrenova setu zasranej Anthem, tak bych ho asi někam odkázal; bohužel, byla to realita – Burian si hrál prostě co chtěl, nezájem, že po něm bude hrát tři hodiny prog dj. Jinak MB si přinesl noťas tentokrát s Abletonem a předvedl, jak přesně nemá vypadat jeho použití v praxi; téměř vůbec nevyužil jeho možnosti a možná, že si maximálně zaloopoval track při mixu, ale to je tak vše. Jinak normální standardní mixy, docela ostuda.

Warren zahrál dobře, začal očekávaně (Pryda – Armed) a hrál po celou dobu poměrně vybalancovanej set s hitovkama typu 1983 (Prydz remix), Outhouse (jeden z novejch mixů), Oxia – Domino, Thom Yorke – Eraser (Stretch & Vern Edit) (thx, na to jsem čekal) a dokonce zazněli i Depešáci – Enjoy The Silence v nějakym novym electrohouse hrůzomixu, kterej použil i Burian :-/ Co mě ale dost překvapilo, jakym způsobem skončil, páč takový temný, deep techno/tech-house jsem fakt nečekal; naprostej luxus druhej track od konce, kdy se nám během něj uklonil – Minilogue – Inca; 13timinutovej masakr, neuvěřitelnej na větším soundsystému…

Celkově spokojenost, doufám, že na Dannyho bude line-up zase normálně a první bude hrát Rai.. a Howells by taky moh dostat ty tři hodiny :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hmm, tak teď jsem se kouknul, cože to hrál v tom GDJB a jako vůbec bych se nezlobil, kdyby padnul Eraser nebo ten Papillon….!

Jinak si myslim, že tak na 90% začne taky tou Prydou – Armed, páč to je momentálně ultimátní opening track :´-))

Mno urco jdu

trancetouch.com

dk dave a ostatní v klidku budete moc odejít až okolo půl jedné.;-) jezdí tramvaje a busy.;)

dance-girl
    Člen

DjDkDave: Z hardstylu nás půjde asi víc…:-)

DjDkD@ve
    Člen

a ten Line-Up je uz definitivni?
    Pujdu na Zen rovnou z hardstylu v O2 baru, predpokladam kolem pulnoci, tak bych se nerad dozvedel, ze Nick uz hodinu hraje :oD

Neni to nekde oficialne zverejnene?

myslím že na trochu electra taky dojde B-]

mě zas ten mix pro GDJB rozsekal…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.