Uff… tak kdyby mi někdo řek, že na Zenu v Roxy uslyšim 15 minut před začátkem Warrenova setu zasranej Anthem, tak bych ho asi někam odkázal; bohužel, byla to realita – Burian si hrál prostě co chtěl, nezájem, že po něm bude hrát tři hodiny prog dj. Jinak MB si přinesl noťas tentokrát s Abletonem a předvedl, jak přesně nemá vypadat jeho použití v praxi; téměř vůbec nevyužil jeho možnosti a možná, že si maximálně zaloopoval track při mixu, ale to je tak vše. Jinak normální standardní mixy, docela ostuda.
Warren zahrál dobře, začal očekávaně (Pryda – Armed) a hrál po celou dobu poměrně vybalancovanej set s hitovkama typu 1983 (Prydz remix), Outhouse (jeden z novejch mixů), Oxia – Domino, Thom Yorke – Eraser (Stretch & Vern Edit) (thx, na to jsem čekal) a dokonce zazněli i Depešáci – Enjoy The Silence v nějakym novym electrohouse hrůzomixu, kterej použil i Burian :-/ Co mě ale dost překvapilo, jakym způsobem skončil, páč takový temný, deep techno/tech-house jsem fakt nečekal; naprostej luxus druhej track od konce, kdy se nám během něj uklonil – Minilogue – Inca; 13timinutovej masakr, neuvěřitelnej na větším soundsystému…
Celkově spokojenost, doufám, že na Dannyho bude line-up zase normálně a první bude hrát Rai.. a Howells by taky moh dostat ty tři hodiny :´-))