TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Nick Warren na Zenu 19.5

• Toto téma obsahuje celkem 77 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 78)
  • Autor
    Roman
    Člen

^ tak ID ať klidně nějaký hraje, ale mohl by vynechat ty electro tracky, kterejma se prezentoval v guest mixu pro GDJB, protože to mě zase až tak moc nezaujalo

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ať Warren hraje klidně samý ID, jen ať je to dobrá muzika.

hmm… Burian mě netankuje a já stejně přijdu až déle :oP

Binary
    Člen

Rai a trance? Od něj spíš očekávám progressive house / pure house. Burian asi bude tradičně nudnej a Warren snad nebude hrát jen samý ID jako v GDJB. No, nechám se překvapit. 🙂

Laky
    Člen

Ten LINE-UP je v pohodě… Jsem zvědavej, jak zahraje Burian takhle ze začátku, každopádně Romana jsem slyšel jenom jednou hrát až ráno po headlinerovi a zahrál neskutečnej trance, progressive set ! Takže se moc těším a nebudu chybět… 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Roman: To já taky; Rai umí perfektně otevřít akci a jeho styl mi sedí mnohem víc než MB, nevim, proč to tak udělali… Tak si aspoň poslechnu, co umí hrát Burian trochu klidnějšího.

Roman
    Člen

Andrews: ok, no každopádně bych si teda ty třihodiny před Warrenem dal mnohem radši Raie než Buriana, kterýho sem se na halovkách „nabažil“ až až…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ha, to snad ne.. Burian na warm upu? Tři hodiny měl dostat spíš Howells příště.. no uvidíme.

Roman: Warm up dj má na ZENu vždycky 3 hoďky a tenhle čas… spíš jsou neobvyklý ty 3 pro headlinera.

horie
    Člen

vodkove duo horie vs. alexx nebude chybet 😀

Roman
    Člen

^ Burian jako první a ještě k tomu 3hod? 😐

alexx
    Člen

22:00 – 01:00 michael burian
    01:00 – 04:00 nick warren
    04:00 – 06:00 roman rai

no, tak asi přijdu… protože už mě to učení tak neskutečně rozčiluje, že se musim uvolnit…

Fox Mulder
    Člen

2 karel: Jak jsi to odhalil?? :-O

dance-girl
    Člen

karel: To si piš 😀

Karel
    Správce

dance girl: ty jsi chlap? :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.