Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Niklas Harding in Zlín 5.5
dance – Myslis na Hardingovi? Ten je me vis kde .. :oD
deivis: No počkej, já bych tam určitě nespala sama :oP třeba by se díky mě zvýšil počet mužských účastníků o 1 😀
Aby vám pak zbyly síly i na Hardinga, u Dejvise hezky spát a žádná domácí afterparty, na to by vás užilo 😀
dance-girl – chces tu spat take?? Abych pak nevypadal jak nejakej gigolo :oD Damskej hareeem …
deivis: To by nevadilo :oD:´-))
dance-girl – spaní u mě nebude žádna protekce ale spíše peklo, protože těch lidí tu bude asi povícero..
Winnie: Heeej, taková protekce :-(:oD:oD:oD
to v-ben:koukni sem http://www.amigospedros.eu je to kousek od centra od nadrazi tak cca 10 min pesky 😉
takže prej spím u deivise s jeho psem a po Flédě snad zvládnu i Velrybu. Niklas je .
Hm jo ja dam tiez prednost E-motion ale pokial by som mala zbytocne prachy tak ficim aj do Zlina, Niklas a Milan pohromade na jednej party= masaker:-)
dance-girl – rad tě uvidím 🙂
Do Příbrami bych na něj ráda zajela, ale vybral si blbý datum chlapec, 4.5. dám přednost brněnský E-Motion…
v pribrami?tak to cumim:-Omasakr…btw kde je ten klub??
to majklhauske: no jasny je…. nedavno tu byli napr. Sadler,Burian,Ladida to jako jooo ale Niklas Harding to bych fakt necekal nooo uz se tesim :-):-P Mi ta Pribram nak oziva :oD:´-))
no v píbrami je tedka nějaký nový klubík ne.. ?