TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Novinky v sekci Ukázky 15.1.08

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    mountainer
    Člen

parádní výběr, z novinek pro mě jednoznačně to nejlepší 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Natix: jj pravda s tím Cape Town, ona se ta melodie totiž vyvíjí a mění, ale bohužel to nešlo nacpat do 1 minuty

Natix
    Účastník

15.1.08′ M.I.K.E. – RISE UP – Rise Up mě zas tak extra nezaujala, ale A New Life je fajn.
    15.1.08′ ABSOLUTE – DOLPHINS CRY – Podobně jako u předchozího, Ly je dobrá. 😛
    15.1.08′ CAPE TOWN – ALBATROS – Na Cape Town je ta ukázka zoufale krátká, chtělo by to full a pořádně se zaposlouchat, ale špatně nezní, docela to připomíná Metaphorique.
    15.1.08′ FIRE & ICE – TOUR DE TRANCE – Povedený uplifting.
    15.1.08′ SIGNUM – ANY GIVEN MOMENT – Poslouchatelný uplift, ale taková pecka to zas není. X[]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no u toho Rise Up má být Plastic Boy, ne MIKE, jen taková drobná chybka se vloudila 🙂

bekman
    Člen

Mi se Rank1 libi tak jak jsou. A klidne by mohli jeste pritvrdit, jako u jejich mixu Lytea, nebo u Top Gear…. :´-)) I kdyz je pravda ze Breathing je jedna z mojich nejoblibenejsich. Mohli by to zkombinovat a delat oboje….

wenca
    Účastník

na tu pecku od SIgnum se fakt těším:-P

Karel
    Správce

15.1.08′ M.I.K.E. – RISE UP
    15.1.08′ ABSOLUTE – DOLPHINS CRY
    15.1.08′ CAPE TOWN – ALBATROS
    15.1.08′ FIRE & ICE – TOUR DE TRANCE
    15.1.08′ SIGNUM – ANY GIVEN MOMENT

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.