TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Novinky v sekci Ukázky 19.11.07

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    kapcus
    Člen

Lange Songless v tomhle remixu je vynikajici….2 pasaze, ktery me zlepsej naladu v jednom tracku, to uz tady dlouho nebylo!!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Gerry Menu je zajímavej; právě tam se mi líbí ta repetitivnost, která tranceu, potažmo progressiveu hodně chybí. 8 Wonders se taky nechá, ale ten nápad nic extra. Ostatní nestojí za nic. Ten Cloud speciálně je naprosto hroznej; to je jedno obrovský rádoby-prog klišé, ze kterýho mám vyrážku. Ale já z něj měl kopřivku vždycky, takže mě to ani moc nepřekvapuje.

Stoupa
    Účastník

Gerry Menu – pokud je v tomhle duchu celej track, tak nuda nuda nuda…

8 Wonders – tak tohle se mi moooc líbí 😛

Johan Gielen – celkem ok, takovej lepší průměr…

Boom Jinx – ňam ňam ňam, líbííí velice a je mi fuk, že to sou zpívánky 😛

Lange – no… průměr… nebejt ty vokály prohnaný filtrama, znělo by to asi líp…

Roman
    Člen

Tak pro mě asi nejlepší je ten Gerry Menu a 8 Wonders, zbytek nelíbí :oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jelen golem lol 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

překvapení rozhodně 8wonders, od něj bych nečekal něco ve stylu jonase stuera, ale dobré je to.
    jelen golem zajímavá hopsavá basa, jinak ee. gerry menu povedená věc, boom jinx takovej hahapopík, to se neopovažuju komentovat :-).. no a lange se mi nelíbí skoro ani trochu:-D

ceklově zajímavej výběr ukázekB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

19.11.07′ GERRY MENU – PAY & LAY – to už jsem komentoval u asotu, docela monototoní, ale přesto kvalitní prog produkce 7/10
    19.11.07′ 8 WONDERS – RENDEZVOUS – pěknej letní sound, líbí 🙂 8/10
    19.11.07′ JOHAN GIELEN – OKINAWA SUNSET (TOM CLOUD REMIX) suprovej remix, nedávno jsem ho slyšel v TATW i v GDJB a fakt super 9+/10
    19.11.07′ BOOM JINX FEAT KEY – ETERNAL REMINISCENCES – jojo sice zpívánky, ale vůbec neva, tenhle track je prostě hotivka na první poslech 9/10
    19.11.07′ LANGE – SONGLESS (BOY HAGEMANN REMIX) – dost dobrej remix k exelentímu originálu a souhlas s Karlem…ty vokály jsou snad nejlepší, který jsem v tomhle roce slyšel 9/10

řekl bych nejlepší ukázky od Karla, podobně bych asi vybral i já 😉

Karel
    Správce

19.11.07′ GERRY MENU – PAY & LAY
    19.11.07′ 8 WONDERS – RENDEZVOUS
    19.11.07′ JOHAN GIELEN – OKINAWA SUNSET (TOM CLOUD REMIX)
    19.11.07′ BOOM JINX FEAT KEY – ETERNAL REMINISCENCES
    19.11.07′ LANGE – SONGLESS (BOY HAGEMANN REMIX)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.