TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Novinky v sekci Ukázky 20.6.2007

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 18 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Autor
    nexus666
    Člen

Vy s nima spíte nebo co??? :oD

Sq4Raa
    Člen

Showman: Ale tak z 80% je to Tyas a z 20% Dave 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

showman: pokud vim, tak tyhle dva si seděj na klíně a tyhle věci sou jejich společná práce

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj přesně tak jak píše K1aptcha…

K1aptcha
    Člen

2 Showman: A kdo dělá produkci Daveovi? No Tyas 🙂
    To máš jak s tim Shogem…

Showman
    Člen

2Sq4Raa: hele první dva songy co jsi vyjmenoval, jsou od Tyase, ale Torrent, Generate The Wave, Rain Against Her – to je práce Davea 202 ;-):oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

elenya naprosto luxusní; btw dycky, když to slyšim si vzpomenu na nicka slaughtera a vražedné pobřeží
    espace taky fajn

zbytek mi nic neříká

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já taky nejsem uzavřenej v jednom stylu, to ani zdaleka ne….ale myslel jsem to všeobecně, že tohle prostě není klasika pro fanoušky tranceu, ale to je jedno, nebudem to už řešit 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Eh… proč by nemohla? Každej není tak neprodyšně uzavřenej v jednom stylu. To je přesně to rozdělování na housery, technaře, trancery… Jistě, každej má nějaký preference, jen mě to fakt překvapilo, páč jsi asi první člověk, kterýho jsem kdy viděl říct, že se mu nelíbí Daft Punk :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 Andrews: jenže Daft Punk může být klasikou jen pro pocluchače house, případně electra, nebo prostě takového toho retro-elektronického zvuku, ale těžko to může být klasika pro trancery…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Freezer: Já vim, jasně; jen mě to v tu chvíli dost překvapilo. Je to jako kdyby člověk, co poslouchá klasiku, řek, že se mu nelíbí Mozart.

Jinak Tyas je podle mě naopak snad nejpřeceňovanější producent momentálně; sice na něj poměrně dost lidí nadává, ale zároveň z něj hodně lidí s*re a to přesto, že všechny jeho tracky zní úplně stejně.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2Sq4Raa: no spousta lidí ho považuje za takovýho chrliče tracků, produkuje jeden za druhým….je spousta antiTyasů 🙂 ale sem tam se mu něco dost povede…

2 Andrew: Daft Punk mi prostě nesedějí, co je na tom nepochopení? 🙂 Jednu věc od nich ještě překousnu v poho ,ale poslouchat třeba jejich album tak si asi nudou ukousnu ruku 🙂 ale jen můj názor… neříkám, že jejich hudba nemůže být pro někoho jinýho kvalitní…

Sq4Raa
    Člen

Freezer: ,,novinku od podceňovaného američana Seana Tyase…“Proč podceňovaného? 🙂 Myslím, že Drop, Candida, Torrent, Generate The Wave, Rain Against Her nebo třeba remix k Fly Away jsou naprosto parádní věci 🙂

vyrys
    Člen

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-
    > Božíčku, jak se někomu můžou nelíbit originál Daft
    > Punk?! Ten remix je strašnej.

Bozicku, proc se tomu divis?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Božíčku, jak se někomu můžou nelíbit originál Daft Punk?! Ten remix je strašnej.

Elenya a Escape jsou ok.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.