TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Novinky v sekci Ukázky 25.5.2007

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 20)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 Andrews: teda to bych nikdy neřekl, že my se někdy shodneme 🙂 no jsem rád, že se ukázky líbí tentokrát

Anonymní uživatel
    Neaktivní

vyrys: Však mně se trance pořád líbí, jen mám za ta léta asi větší nároky.

vyrys
    Člen

Andrews: ja vim, ze to v tobe este porad je:-D;-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nevěřil bych, že to někdy řeknu, ale chválim tyhle ukázky. Líbí se mi basovka v Constellation, Drifting a dokonce i Oxygen Essential.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hellman: díky 😉
    jinak se budu snažit je dělat teď častěji, je totiž hodně kvalitních tracků 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

btw tohle bych označil jako nejlepší várku ukázek za poslední dobu 😉 kvalitní výběr

Nulda
    Účastník

Constellation & Oxygen Essential luxus

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jasný já jen upozorňoval na nesrovnalost.. ono obecně je teď v módě remixovat starý pecky

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj vím, že originál Drifting je hodně stará záležitost, ale i tak to zní hodně nadčasově, vybral jsem do ukázek ale ten Dfunkt remix a ten by měl být brandnew 😉

Sq4Raa
    Člen

Formenthera je jeden z mála originálních a zároveň skvělých tracků tohohle roku….:-P

Binary
    Člen

Original Drifting údajně vzniknul ještě před Sweetest Dreams a Deeper, v roce 1999 a letos vychází jako re-release i s remixama.

Roman
    Člen

hellmam: no to já taky…myslim, že origoš byl na jejich webu před dvouma rokama volně ke stažení 🙂

hellman – piráte.. 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hele corderoy – drifting mám doma už pomalu dva roky:-!

Binary
    Člen

Z ukázek je jednoznačně nejlepší Formentera následovaná Constellation. Oxygen Essential se mi víc líbí v Club Mixu, Osip Mix je značně průměrnej.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 20)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.