TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Novinky v sekci Ukázky 8.6.2007

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    Sonique
    Člen

Emotion Of The Night se mě taky moc líbí 🙂

Andree
    Člen

Emotions of the night znam uz od zari 2006, kdy to MIKE zahral v Club elite sessions a doposud se mi ten track neohral – vyborna vec. :-PMyslim, ze v tomto duchu se bude i nadale ubirat Mikova produkce.
    Mexiko can wait je jasny favorit tohohle roku. Nejlepsi track z ukazek.:-P
    ostatni veci mi nic nerikaj.X[]

alexx
    Člen

ROLAND KLINKENBERG A DJ REMY – MEXICO CAN WAIT je pro mě jedna z nejluxusnějších věciček tohledle roku 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Freezer: Ne za každou cenu, ale tady už je to imho na hranici celkem solidní retardovanosti :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

z toho Emotion taky až nějak moc nadšenej nejsem, ale přišlo mi to celkem zajímavý, tak jsem to dal do ukázek
    ta Syna s tou basovkou nic moc no, ale ona se později vytratí a nastoupí pak zase ta piano melodie
    a ten Factoria remix…tam přesně jak píše hellman…copak musí bý za každou cenu track originální? má to slušnou energii a výbornou hnací mellodii, sice na ten track asi po pár týdnech zapomenu, ale momentálně patří k mým favoritům, z upliftingu je to jasnej nadprůměr

Binary
    Člen

lol :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

(i na guettu..:oD)

Binary
    Člen

nj, na party se dá skákat v podstatě na všechno (kromě Guetty) :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

binary: já sem sice upliftovej šílenec a každej track se mi zdá originální, ale nepodceňuj to.. náboj to má, energií to číší, to, že je to byť jen lehce nadprůměrná produkce, na party moc lidí zajímat nebude
    ale jestli na to budeš stát s rukama založenejma na prsou, to ti neberu

Binary
    Člen

hellman: jj, pochcípáme, ale nudou X[] Aerial je učebnicovej příklad nudnýho a milionkrát obehranýho upliftingu, ikdyž na druhou stranu Factoria remix je o něco lepší než shitoidní Original…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

v poho 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Však já taky píšu, že je to ‚to lepší‘ momentálně. Akorát už mi to nějak nic moc nedává.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

andrews: just kiddin‘ 🙂 no já to naopak považuju za světlou stránku trancu, ve srovnání třeba s cosmic gate, rank1,… (teď mě tu ukamenujou)
    krapet tuctovky to sou; aerial je jasná skákačka, ale tomahawk svoje zasněný kouzlo má

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hellman: Ne-e… proč myslíš? Tohle už je prostě takovej ten ‚moderní trance‘, i když asi to lepší z něho.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

andrews: moc navštěvuješ ishkurův web :oP:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.