TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse O.Z.O.R.A. Festival 2011

• Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Starf a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 56)
  • Autor
    zooropa
    Člen

Doufam ze zalozime poradnou ceskou vesnicu.

Starf
    Člen

Jasne, na miste by nemel byt problem. Jen mi prijde zbytecny platit treba 30 nebo 40 EUR navic, kdyz je predprodej a clovek vi, ze pojede.

Anonymní uživatel
    Host

A listky koupim aj na miste nebo jak to bude?? prosim reknete 🙂 vyrazime z roznova 2 v 8 rano dodavkou kdo chce napiste 🙂 dik a zatim cus

Anonymní uživatel
    Neaktivní

90-100€ (75 v první vlně) + poplatky

Raduška
    Člen

Lístky ještě nejsou v prodeji. Ale až budou, určitě to tu někdo nadhodí ;o)

Anonymní uživatel
    Host

Zdravím všechny, chcela by som sa spítat kolik je cena vstupného?

Starf
    Člen

tak nevim, co je na tom pravdy, ale nejakej Madar v komentarich na FB psal, ze bude i Filteria

edit: tak je to pravda, nasel sem si to na Isratrance foru 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Já sem tam byl letos a příští rok jedu zase, osobní věci sem vůbec neřešil, nic se mi neztratilo.

Jinak vezli sme sebou nějakou úrodu a žádnej problém… ani na hranicích, ani při příjezdu na fesťák, ani z fesťáku žádný policajti….
    Všechno se dá sehnat na místě za velice slušný ceny (levněji než u nás) a je to kvalita…

eště doporučuju špunty do uší, pro případ že by chtěl někdo spát….

Lineup na mainu vypadá stylově hodně pestrý, sice znám asi jen polovinu jmen, ale vidím tam fullon, progressive, goa, dark, live koncerty… nové jména i oldschool matadory sm11

Raduška
    Člen

Jak by řekl Mr. Herbert: „Hmmmm… Hmmmm…“

Starf
    Člen

tak do uvodniho postu sem prihodil lineup… main stage je paradni, ale chillout…. chillout je neskutecnej :]

Raduška
    Člen

Zoo, ty znáš ale tolik lidí, že mi pokaždé při cestě za hranice vyprávíš, jak někoho někde zabásli sm15

Starf
    Člen

zoo: hele nejsem si uplne jistej, jestli na CTF dorazim, termin ty akce mi moc nevyhovuje

zooropa
    Člen

Urodu nedoporucuji prevazet do Madarska. Kamaradi byli nekolik dni ve vazbe, kdyz je nacapali na hranicich.

Raduška
    Člen

Auta neřešme, na to bude času asi tak 259 dní :o) Hlavně abysme měli lístky, spacáky a úrodu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 56)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.