TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse O2 DMA 2007 – výsledky

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dexx a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 106)
  • Autor
    Raduška
    Člen

deivis: možná to je tím, jaká jsem, možná to sme obecně my holky… ale když vidím něčí charaktery, tak se v tý společnosti nechci vyskytovat (nerad bych se tady vyskytoval, až budou mít delší monolog sm15) a můžu říct, že se mi zatím daří v oblasti electra a housu takovejm lidem vyhejbat, třeba to přijde, já začnu poslouchat rock a budeme mi moc říkat „že ste to říkali“ sm15

deivis
    Člen

Autor: Raduška (IP zapsáno) – zkus řešit jen hudbu. to co poslouchas ted tak tam jsou lide uplne stejni ver mi 🙂 ne vsichni ale to same v tranceu 🙂

A prejit nekam jinam jen proto ze se me nelibi nekoho pristup.. Nevim. Bud se me ta hudba libi a nebo ne 🙂 neni to jidlo ktere menim x krat denne dle chuti 🙂

Nulda
    Účastník

Raduška napsal(a):
    ——————————————————-

> – nikdy nikoho nepodrazil, neurazil, apod.

sm15 milé

Fox Mulder
    Člen

2 Raduška: A tak teda nevyvrátíš, že jsi začala nesnášet trance scénu a trance hudbu kvůli svýmu negativnímu dojmu ze dvou lidí na týhle scéně?

Raduška
    Člen

tak nevim kdo koho tady chytá za slovo, ale já si s trancem užila svoje, ne, díky

SHP
    Člen

Raduška napsal(a):
    ——————————————————-
    > Vlastíku – ono je to spíš o tom, že sme ty lidi
    > poznali (MC, Azil) a nejsou férový, kamarádský,
    > nic prostě. Sou to podvodníci a falešný lidi. Na
    > mě to prostě nechalo dojem – dost negativní, co se
    > celýho trancu týče. To se nedá jen tak smazat. A
    > Finix je báječnej nejen jako DJ ale i jako člověk

Ty vole, to mě úplně zničilo sm15

deivis
    Člen

No hodnotit podle dvou lidí trance scénu je fakt trošku mimo 🙂

Fox Mulder
    Člen

2 Raduška: Podle dvou lidí odsoudíš celou trance scénu i trance hudbu? A myslíš, že takový lidi se vyskytujou jen na trance scéně a na jiný ne?
    Nechci tě chytat za slovo, možná že jsi to myslela jinak, neber to jako útok, ale mě to prostě přišlo..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Raduška napsal(a):
    ——————————————————-
    > Finix je báječnej nejen jako DJ ale i jako člověk

Hotový Mirek Dušín!

Raduška
    Člen

Vlastíku – ono je to spíš o tom, že sme ty lidi poznali (MC, Azil) a nejsou férový, kamarádský, nic prostě. Sou to podvodníci a falešný lidi. Na mě to prostě nechalo dojem – dost negativní, co se celýho trancu týče. To se nedá jen tak smazat. A Finix je báječnej nejen jako DJ ale i jako člověk – nikdy nikoho nepodrazil, neurazil, apod.

Vlastig
    Účastník

Drobex/Raduska: Vy jdete normalne se stylem ktery prave frci..sm13 Trochu loajality by to chtelo ne?? ..za rok budete poslouchat minimal a vyhraje to u Vas trebas Ala:)). Nelibi se mi, ze jeste pred par lety byl u vas best of Michael C, nebo Azil(?)..dokud se neco nepodelalo a razem to vyhrava ted Bon Finix(nic proti nemu). Najednou trance u vas VUBEC nebrat a jedete v electro housu..co to je?:D Dle meho hodnotite lidi podle xichtu/jak je co moderni atd.. No coz nepisu sem..rozebrte me jakej jsem magorsm15 Zatjal..sm0

Nuld@ : Myslím že ta droga se jmenuje alkohol… sm2

Gizmo
    Člen

týýýýýýý krááááso … radši no cemment …

andre
    Člen

Nuld@: ti to řeknu, a zítra budeš tak vypadat i ty! sm0 radši ne, jeden takový člověk v republice stačí až až sm0

Nulda
    Účastník

viděl někdo videoreportáž na technu.cz z DMA? a může mi někdo zodpovědně říct na jakejch drogách Bleha jede? sm15sm15sm15 to se nedá popsat, to se musí vidět a slyšet

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 106)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.