Úvod › Fóra › Trance Diskuse › O2 DMA 2007 – výsledky
- Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dexx a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24. 4. 2008 v 21:07 #78803
Paya
ČlenFox Mulder: +1 s výjimkou toho, že Raduš nemluvila o volbách, ale o systému, a ten po prvních volbách hodnotit nelze sm4
jinak jsem si dovolil sepsat pár dojmů zde
24. 4. 2008 v 6:14 #78705Fox Mulder
ČlenPodle mě vypovídající hodnotu má, odráží nálady, sympatie a známost subjektů na scéně. Problémem ani tak neni úroveň tý ankety samotný, ale spíš těch respondentů, co do ní hlasujou. Ale i to o něčem vypovídá..
2 Raduška: To je přece nesmysl, to co řikáš… Takže volby v roce 1990 neměly žádnou vypovídací hodnotu?? sm17
23. 4. 2008 v 21:26 #78672Raduška
ČlenJak říkáme my, politologové, systém má vypovídací hodnotu po třech po sobě jdoucích volbách s jasně danými pravidly. No a tady se každej rok měněj kategorie, to je jak v cirkuse.
23. 4. 2008 v 15:25 #78595beyond infinity
Členmike_h: proč myslíš že nemá vypovídací hodnotu? (úroveň nemá, to souhlas)
23. 4. 2008 v 15:03 #78593mike_h
ČlenRaduška napsal(a):
——————————————————-
> myslim si, že každej rok můžem čekat jiný
> kategorie, aspoň tak dalších pět let sm9 dokud
> tahle anketa nezíská nějakou prestižale kdy ta anketa bude mit nejakou uroven, nebo vypovidaci hodnotu, to je ve hvezdach sm2
23. 4. 2008 v 12:58 #78578Raduška
Členmyslim si, že každej rok můžem čekat jiný kategorie, aspoň tak dalších pět let sm9 dokud tahle anketa nezíská nějakou prestiž
23. 4. 2008 v 3:53 #78563Fox Mulder
Člen2 dan kafka: OK, děkujeme za vysvětlení. sm4 Že jsi se zřekl ceny jsem nevěděl.
2 deivis: Jo jo, objev roku, skokan roku a pak mi tam ještě chybělo hodně partyserver roku. Vím, že u týhle kategorie je v celku jasný jak dopadne pořadí na předních místech (1. Techno.cz, 2. Rave.cz, 3. Poslouchej.net), ale myslim, že jsou zajímavý právě ty následující pozice od 4. místa dolu.. Je to taková dobrá reflexe pro ty servery, jak si kterej tým stojí, jaký má sympatie v porovnání s ostatními, jak je hodně je na scéně známý, jaká je jeho pozice „na trhu“. A myslim si, že partyservery jsou významnou částí scény, stejně jako fotografové nebo promotéři a není jich zrovna málo, takže by měli mít také svou kategorii.
Jinak bych uvítal, kdyby to hlasování do více pozic (nevim jak se tomu přesně řiká) bylo u všech kategorií (letos to bylo jen u části) a to ne jen do prvních tří míst, ale aspoň do 5 míst. Prostě 1. místo 5 bodů, 2. místo 4 body, 3. místo 3 b, atd. Hlasování by bylo mnohem zajímavější, že by mohl člověk vybrat svou „top 5“ a pro ní hlasovat. A myslim že by to i bylo více vypovídající, než když se hlasuje jen do jedný pozice („nej“).
22. 4. 2008 v 20:21 #78522Athro
ČlenObjev neobjev, dekuju tem, co mi nejaky ten hlas poslali, a ze jich neni zrovna malo! Cenim si toho a jsem sam prekvapen. Treba se pristi rok vejdu do TOP 60sm15
22. 4. 2008 v 19:20 #78513deivis
ČlenAutor: mike_h (IP zapsáno) – Objev roku se dá ale určit odbornou porotou 🙂
22. 4. 2008 v 19:17 #78512mike_h
Člendeivis:myslim, ze objev roku nebyl prave proto, jak to vyslo loni 🙂
22. 4. 2008 v 17:55 #78496deivis
ČlenAutor: dan.kafka (IP zapsáno) – rozhodně mě tam chybí kategorie objev roku.
DJe by mohla klidně navrhnout porota, protože takto mě přijde že prostě první 10tka je danná. Klidně i skokan roku atd. 🙂 Ať je to zajímavější pro mladé kluky. Přeci jenom chceme mladou krev, která může vnést spoustu nové energie do těchto zavedených kolejí.
Pokud to takto půjde dále mužete první 15tku uzavřít a hlasovat jen pro ně.. 🙂
22. 4. 2008 v 17:48 #78495dan.kafka
ČlenAhoj,
rád bych reagoval na připomínku a kritiku:
Na většinu obecných připomínek jsem už reagoval na forech na techno.cz, poslouchej.net a rave.cz, teď k vašim. Asi největším problémem je zde moje první místo v kategorii fotograf – já sám z toho nejsem nadšený, z fleku vyjmenuju minimálně min 10 mnohem lepších fotografů (namátkou Palci, Skybeam, MHD, Vitek Hofer, Alexx, Milo a další), já sám nejsem žádnej profi fotograf a za posledního půl roku jsem nafotil 1 report, a to během 45ti minut po havárii vozu na Rushovi (odkud jsou i ty fotky, kterými se zde někdo ohání). Mimochodem, fotka s plakátama tam je kvůli plakátům na DMA, ne kvůli nějakému dojmu… takže kdo byl na party tak ví, že jsem se ceny veřejně zřekl a cenu jsem dal členům techno.cz fotocrew, které společně s palcim a milem beru jako TOP české fotografy (skybeam, vítek, MHD)… To že tam byl T-rex: lidi ho nominovali a to že loni nefotil a přesto je šestý znamená, že fotil tak dobře, že si ho lidé pamatují ještě letos a to je co říct. Je to stejný jako s DJem Trávou, který v roce 2007 moc nehrál a přesto se umístil překvapivě hodně nahoře.
Mimochodem, myslíte si, že relativně podružná kategorie partyfotograf s pár hlasy (vždy’t pro první místo jich stačilo 250) je námětem pro takovou diskusi? Nebo je to znamení že zbytek je plus mínus OK (pomiňme stylové preference) a tak se nejvíc prudí do tohoto? 🙂
Jinak detailní výsledky jsou na http://www.dancemusicawards.cz/vysledky_o2_dma_2007 – po rozkliku názvu kategorie…
21. 4. 2008 v 23:32 #78428Fox Mulder
Člen2 Raduška: OK, to by šlo. sm4
21. 4. 2008 v 23:23 #78426Raduška
Členmě se zdá, že tohle nepotřebuje „vysvětlení“, to totiž žádný nemá, nazvěme to třeba důvod
21. 4. 2008 v 23:08 #78424Fox Mulder
Člen2 Raduška: No nevim, pod pojmem vysvětlení jsem čekal něco trochu víc, než jen tohle, takže jsem se tim ani nezabejval..
Mě to přijde jako slabej argument, že se stal vítězem proto, že je hlavní pořadatel (zajistil si to), ale zas na druhou stranu je fakt, že se tu nic jinýho nenabízí…
Ale že by byl Kafka po tolika letech letech působení na scéně v roli mediálního lídra natolik ješitnej, že by manipuloval jednu kategorii, aby v ní získal osobně nějakou cenu na úkor svých vlastních lidí (kolegů z Techno.cz).. sm6 To se mi nezdá…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.